Ünlü şarkıcı Simge'nin büyük korkusu! Sahnesine böcek atlayınca kaçacak yer aradı: "Nerede görsem koşarak kaçıyordum"

Alaçatı'da sahneye çıkan güzel şarkıcı Simge'nin sahnesine böcek gelince kaçacak yer aradı. İşte sizler için derlediğimiz 4 Eylül TAKVİM gazetesi saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2023 Güncelleme 04 Eylül 2023, 07:00
Ünlü şarkıcı Simge’nin büyük korkusu! Sahnesine böcek atlayınca kaçacak yer aradı: Nerede görsem koşarak kaçıyordum

İÇİNDEKİLER

Alaçatı'da sahneye çıkan Simge Sağın, Çeşme sezonunun son konserini cumartesi gecesi gerçekleştirdi.

Bir ara şarkı söylerken sahneye gelen bir böceği görünce yer değiştirip klarnetçisi Şükrü'nün yanına sığınan ünlü popçu, "Böcek korkumu bir türlü yenemedim. Çocukluğumdan beri yıllarca ormanlarda kamp yapan birisi olarak böceklere hala alışamadım. Nerede görsem koşarak kaçıyordum" açıklamasını yaptı. (Ercan AKGÜN)



BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR
Faslı oyuncu İman Casablanca geçtiğimiz gün Ataşehir'de bir AVM'deydi. Alışveriş yaparken görülen Casablanca, muhabirleri geri çevirmeyerek poz vermesinin ardından ayaküstü soruları yanıtladı. Güzel oyuncu, "Şu an yaz tatilindeyim. Önümüzdeki dönem için senaryolar okuyorum" dedi. Dünyanın farklı yerlerinde eğitim alan güzel oyuncu, "Başarı tesadüf değildir. Ben de kendi yolumda çok çalışıyorum ve eğitimler alıyorum" dedi.



TATSIZ GECE!
Rober Hatemo, haftasonu Çeşme'de sahne aldı. Ekibine sinirlenen Hatemo, "Müziğe erken girdiniz. Kim söyledi size başlayın diye! Strese girdim, ne okuyacağımı unuttum" şeklinde konuştu. Konsere başladığı dakikalardan itibaren kulaklık ve mikrofondan da rahatsız olan, hoparlörlerden çıkan sesi beğenmeyen ve sürekli tonmaistere işini öğreten Hatemo, konserin ilk yarım saatini gergin bir şekilde geçirdi. Kendini bir türlü işe veremeyen Hatemo'nun kaprisleri ve gerginliği mekan müşterilerine de yansırken, neyse ki hareketli şarkılarda durumu telafi etmeyi başardı.



CENTİLMEN EŞ!
Bu yaz Çeşme'den kopamayan oyuncu Selim Bayraktar ve eşi Emel Karaköse, gittikleri bir beachte arkadaşlarıyla karşılaşınca önce uzun bir muhabbete daldı sonra da hep birlikte denize girdi. Her zaman eşine karşı centilmenliğiyle dikkat çeken Bayraktar, sudan çıkarken Emel Hanım'ın elinden tutarak plaja kadar sorunsuz yürümesini sağladı. (Ercan AKGÜN)



MİLYONLUK YENİ OYUNCAĞI!
Ünlü sanatçı Ceylan, Nişantaşı'nda görüntülendi. Sanatçı, yeni aldığı 2023 model 4 milyon TL'lik aracıyla dikkat çekti. Ceylan, "Bu sene çok sahne vardı. Konserden konsere koştum. Önümüzdeki günlerde Alişan ile düet çalışmamız olacak. Onun öncesinde Bodrum'a gidip bir hafta tatil yapacağım" dedi. (Doğan SAVAŞ)



YÜRÜYEN SERVET!
Pınar Eliçe, Nişantaşı'nda görüntülendi. 10 yıl sonra sahnelere dönen şarkıcı, "22 Eylül'de İstanbul'da, 30 Eylül'de ise Almanya'da sahnem var. Daha sonra Yunanistan ve Hollanda konserlerim olacak" dedi. Zarif tarzıyla hep ön planda olan Eliçe'nin kıyafetleri ve aksesuarları da dikkat çekti.

Şarkıcının Fendi marka çantası 120 bin TL, Casadei marka ayakkabısı 60 bin TL, Fendi marka gözlüğü 20 bin TL, dokuz karatlık Baget yüzük 800 bin dolar, Van Cleef & Arpels bileklik 6 bin dolar ve Etro marka elbisesinin ise 2 bin dolar olduğu öğrenildi. Eliçe'nin 22 milyon TL'ye yaklaşan kombini Nişantaşı sokaklarındaki meraklı bakışları da beraberinde getirdi.



RENKLİ HAYAT!
Şevval Sam geçtiğimiz gün Girne'de sahne aldı. Konser öncesi soruları yanıtlayan Sam, "Oyunculuk ve müzik, benim için birbirinin alternatifi gibi. Biri bitince diğerinde üretmeye devam ediyorum. Ama tek bir gerçek var, hiç durmuyorum! Hayatım çok renkli geçiyor. Bu kadar farklı ve renkli işler yapınca enerjimi de buradan sağlamış oluyorum" dedi.



HASRET BİTİYOR!
ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün kaldığı yerden izleyicisiyle buluşacak. Müge Anlı, uzman ekibiyle birlikte pek çok faili meçhul cinayeti aydınlatacak, kayıpları bulacak, aileleri kavuşturacak. Çocuk, genç, yetişkin yıllardır ailesinden haber alamayanlar, aile sevgisini tatma fırsatını Müge Anlı'da bulacak.



ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN!
Tan Taşçı, bu hafta Bodrum'da iki konser verdi. Hem Bodrumlular, hem de tatillerini Bodrum'da geçirenler Tan Taşçı konseri için uzun kuyruklar oluşturdu. Konserlerine gelen çocuklarla her zaman sohbet eden Taşçı'ya bu kez çocuklar sahneye gelerek sürpriz yaptı. Çok mutlu olan Taşçı, Barış Manço'yu da anarak "Arkadaşım Eşek" şarkısını söyledi.



BOMBA TRANSFER!
ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın ikinci sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Başrollerini Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Saban'ın paylaştığı dizi sezona hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu İsmail Demirci, Onbeşli (Cengiz Onbeşli) karakteriyle kadroya katıldı. Onbeşli karakterinin Cezayir Türk'le dost mu düşman mı olacağı ise merak konusu oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN