Kenan Doğulu servetine servet kattı! 5 milyon TL'ye sahneye çıkan şarkıcının aylık kazancı dudak uçuklattı

Kenan Doğulu, yaz aylarında verdiği konserlerle servetine servet kattı. Ücretine de zam yapan ve 5 milyon TL’ye sahneye çıkan Doğulu, 3 ayda 50 milyon TL’yi cebe indirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2023 Güncelleme 04 Eylül 2023, 09:16
Kenan Doğulu servetine servet kattı! 5 milyon TL’ye sahneye çıkan şarkıcının aylık kazancı dudak uçuklattı

İÇİNDEKİLER

Beren Saat ile mutlu bir evliliği olan Kenan Doğulu, özel hayatındaki başarısını iş hayatına taşıyan önemli isimlerin başında geliyor.

Sahnelerin en önemli isimleri arasında yer alan Kenan Doğulu, bu yaz neredeyse konserden konsere koştu diyebiliriz. Başta Çeşme ve Bodrum olmak üzere defalarca sahnelere çıkan Kenan Doğulu, İstanbul'da da önemli birkaç konsere daha imza atmıştı.

Duyduğuma göre Eylül'de özel bir gecede sahne alacak olan Kenan Doğulu, özel gecelerdeki kaşesini de bir hayli arttırmış. Daha önce 2 milyon 500 bin lira alan Kenan Doğulu, fiyatına %100 zam yaparak 5 milyon liraya çıkarmış.

CEP YAKIYOR!
Daha önce yaptığı anlaşmalardan dolayı bazı mekanlardan 1 milyon 500 bin lira kazanan ünlü sanatçı, özel gecelerden de 5 milyon lira kazanacak. Yaz boyunca 12'den fazla konser veren Kenan Doğulu, neredeyse bu konserlerden 50 milyon lirayı cebe indirmiş.

Tabii gözümüz yok. Kenan Doğulu'ya daha çok kazançlar dilerim ama localarının 150 bin, stantların 50 bin liradan satılan Kenan Doğulu konserlerine dinlemek için artık o mekana küçük bir serveti bırakabilirsiniz. Benden söylemesi...



AİLECEK ŞAŞKINIZ!
Biz onları Çalgı Çengi, İşler Güçler, Düğün Dernek, Ailecek Şaşkınız ve Baba Parası gibi filmlerle tanıdık. Neredeyse 20 senelik dostlukları olan ikili Ahmet Kural ve Murat Cemcir, artık yan yana bile gelmiyor. Hatta Cemcir, en yakın arkadaşı Kural'ın düğününe bile katılmamıştı.

Duyduğuma göre Kural ve Cemcir ikilisinin arkadaşlığı sadece sosyal medyada takipleşmeyle kalacak gibi. Çünkü Cemcir'in, yeni çekeceği filmde Kural yer almıyormuş. Kural ise bir başka yapım firması ile film anlaşması imzalamış bile...

Yakın dostları ikiliyi bir araya getirmeye çalışsa da iki isim yan yana gelmek istememiş. Ben bu duruma iki ismin başrolünü oynadığı film gibi "Ailecek Şaşkınız" demek istiyorum...



KÜBA'DA ÖZCAN DENİZ FIRTINASI
Tüm dünyada siyasi engellemelere rağmen dizi ve filmlerimiz 7 kıtada da izlenmeye devam ediyor diyebilirim. Şimdilerde ise Küba'da Özcan Deniz fırtınası esiyormuş. Oynadığı bir dizi burada yayınlamaya başlayınca tüm Küba adeta o günü tatil ilan edip diziyi izliyormuş. Yayınlanan dizinin saatinde ise sokaklar boşalıp, tüm Küba neredeyse televizyon başına geçiyormuş.



BİR YILDIZ DOĞUYOR
Best Model of Turkey 2017 birincisi olan Aslıhan Karalar, kariyer basamaklarını bir bir tırmanıyor diyebilirim. Daha önce atv ekranlarında yayınlanan "Kuruluş Osman" dizisinde Burçin karakterini de başarılı bir şekilde oynayan Karalar, en son ise "Para Konuşur" filminde başrol oynadı ve benim beğenimi kazandı. Birkaç sene sonra bu ismi daha çok duyacağımızı düşünüyorum...



TERZİ GELİYOR
Şimdiye kadar birçok mekanın hem yaratıcısı olan hem de işletmesini yapan Egemen İskender, yılların birikimini kendi mekanında birleştiriyormuş. Kendine ait mekanı 13 Eylül'de Baran Bayraktar ile açacak olan Egemen İskender, canlı müzik hayatının önemli isimleri ile de söz kesmiş. Yağmur Hızal, Seda Mete ve Ayla Balyemez gibi sanatçılarla start verecek olan mekan, İstanbul eğlence hayatında büyük ses getireceğe benziyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN