En İyi Oyuncu ödülü alan Demet Özdemir'in elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı! Verdiği pozlar ortalığı yakıp geçti: Beğeni butonu çöktü

Venedik Film Festivali’ne güzelliğiyle damga vuran Demet Özdemir, sandalın üstünde verdiği pozlarla da ortalığı yakıp geçti. 100 bin değerindeki derin yırtmaçlı elbisesiyle pozlar veren oyuncu, yürek hoplattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2023 Güncelleme 04 Eylül 2023, 07:00
En İyi Oyuncu ödülü alan Demet Özdemir’in elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı! Verdiği pozlar ortalığı yakıp geçti: Beğeni butonu çöktü

İÇİNDEKİLER

Venedik Film Festivali kapsamında bu yıl 21'incisi düzenlenen Kineo Ödül Töreni'nde "Uluslararası En İyi Oyuncu" ödülünü ünlü oyuncu Demet Özdemir kazandı.

Ödül törenine katılan Özdemir, verdiği muhteşem pozlarla sosyal medyayı salladı. Festivalde 6900 dolar yani yaklaşık 184 bin TL olan kırmızı eteğiyle boy gösteren güzel oyuncu, daha gündemden düşmemişken yeni pozlarıyla yine bütün herkesin dikkatini çekti.



YİNE BÜYÜLEDİ!
Özdemir, straplez detaylı beline kadar çıkan yırtmacıyla Venedik'te sandal üzerinde verdiği pozları yayınladı. Daha yayınlar yayınlamaz beğeni yağmuruna tutulan güzel oyuncu, yine herkesi büyüledi. Dünya çapında da tanınmaya başlayan Özdemir'e sosyal medyada yabancı hayranları da yoğun ilgi gösterip yorum üstüne yorum yaptı. Takılarıyla da dikkat çeken güzel oyuncunun, elbisesinin fiyatının ise 100 bin TL olduğu öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN