Oğuzhan Koç'la aşk mı yaşıyor? Dilan Çiçek Deniz 'Tanımıyorum' diyerek isyan etmişti: Koç'tan manidar yanıt

Dilan Çiçek Deniz’in adı bir süredir Oğuzhan Koç ile anılıyordu. Güzel oyuncu sosyal medyadan isyan ederek, “Hiç tanımadığım” ifadesini kullanınca bu durumdan rahatsız olan Koç, gönderme yapmakta gecikmedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2023 Güncelleme 02 Eylül 2023, 09:32
Oğuzhan Koç’la aşk mı yaşıyor? Dilan Çiçek Deniz ’Tanımıyorum’ diyerek isyan etmişti: Koç’tan manidar yanıt

İÇİNDEKİLER

Mert Yazıcıoğlu ile sürpriz bir şekilde ilişkiye başlayan ve sessiz sedasız ayrılan Dilan Çiçek Deniz'in aşk hayatı gündemden düşmüyor.

Oğuzhan Koç ile bir mekanda boy boy fotoğrafları basına yansıyan güzel oyuncunun adı aşk dedikodularına karışmıştı. Deniz, Koç ile adının anılmasının ardından isyan etti.

TESADÜF MÜ?
"Hiç tanımadığım Oğuzhan Koç ile" sözleriyle açıklamasına başlayan oyuncu devamında, "Sadece 15 dakika kaldığım mekânda tesadüfen aynı karede yer aldığım ve yan yana durduğumuzu bile fark etmediğim biriyle sormadan, araştırmadan yapılan haber, magazin haberciliği değil, kişilik haklarına tacizdir..." dedi.

"BENİ TANIYANLARA..."
Dilan Çiçek'in paylaşımı ve kendisini tanımadığını söylemesi Oğuzhan Koç'u rahatsız etti. Koç sosyal medyada konser paylaşımı yaparak güzel oyuncuya "Beni tanıyanlara şarkılar söylediğim bir akşam" notuyla manidar bir paylaşımla karşılık verdi. Koç'un bu tepkisi kafaları karıştırdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN