Ekranların sevilen programı Mutfak Bahane'de final şoku! 15 bileziğin sahibi kim oldu? İşte Programa veda eden çift...

Büyük sürprizler ile başlayan Mutfak Bahane’de ilk hafta finali herkesi şoke etti. Fenomen yarışmacılar ile hafta boyunca ekranda olan Mutfak Bahane’ye Cuma finalinde yaşananlar damga vurdu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2023 Güncelleme 02 Eylül 2023, 07:01
Ekranların sevilen programı Mutfak Bahane’de final şoku! 15 bileziğin sahibi kim oldu? İşte Programa veda eden çift...

İÇİNDEKİLER

İddialı yarışmacılardan Özge ve Burak final günü kadayıf böreklerini yakarak büyük bir şok yaşadı. Bu sezonun sürprizi iki tadım ve puanlamada ilk tadımda yanık yemek ile geçen sezonun şampiyonu Nuriye'nin aynı puanı alması ise büyük tartışma yarattı.

EŞİ ZOR İKNA ETTİ
Aynı kişiye iki kere kaçarak evlenen ve hayatından büyük acılar paylaşan Saffet kayınvalide herkesi ağlattı. Bütün dengeleri değiştirecek olan son tadım da ise Nurcan kendi kayınvalidesinden düşük puan alınca ortalığı ayağa kaldırdı.

Haftanın birincisi ve 15 bileziğin sahibi geçen sezonun da şampiyonu olan Nuriye duran çifti oldu. Aynı puanı alan ve eleme potasına giren Dilara ve Nurcan'ın kaderi ise kuraya kaldı. Dilara ve murat çifti yarışmada kalırken Nurcan ve Emirhan çifti programa veda etti.

Hafta içi her gün saat 14.00'te atv ekranlarında yayınlanan, Derya Taşbaşı'nın sunduğu Mutfak Bahane'de, gelinler şampiyon olmak için kıyasıya yarışıyor

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN