Berdan Mardini'den sert çıkış! Takım elbiseli pozlarına gelen yorumlara dayanamadı: Açtı ağzını yumdu gözünü...

Berdan Mardini pembe takım elbiseli pozlarına gelen yorumlara sert çıktı. Ünlü türkücü, “Ne yani doğuluyum diye şalvarla mı dolaşayım kardeşim” sözleriyle tepkisini dile getirdi. İşte sizler için derlediğimiz 2 Eylül TAKVİM gazetesi saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2023 Güncelleme 02 Eylül 2023, 07:01
Berdan Mardini’den sert çıkış! Takım elbiseli pozlarına gelen yorumlara dayanamadı: Açtı ağzını yumdu gözünü...

İÇİNDEKİLER

Farklı giyim tarzlarıyla sosyal medyada dikkat çeken Berdan Mardini geçtiğimiz günlerde pembe takım elbiseli pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Mardini paylaşımına "Ben seviyorum, yakışmış bence" notunu düştü. Beğeni kadar eleştiri de alan Mardini, konu hakkında konuşarak, "Bir kıyafet giyineyim hemen olay oluyor. Ne yani doğuluyum diye şalvarla mı dolaşayım kardeşim! Başkası giysin 'Aaa ne kadar yakışmış' ben giyeyim, 'türkücüye bak' oluyor" sözleriyle serzenişte bulundu.



SEVGİ SELİ
2008'de yayınladığı "Sürpriz" şarkısı tekrar popüler olan Gülben Ergen dün akşam Edirne'nin Havsa ilçesinde sevenleriyle buluştu. Konser alanını dolduran halk izdiham yaratırken Ergen, hayranlarını sahneye davet ederek onlara renkli bir gece yaşattı. Ergen, sahneden inip halkın arasına karıştı ve onlarla fotoğraf çektirip, şarkılarını birlikte söyledi. Şarkıcı bununla da yetinmedi, şanslı hayranlarını sahneye davet edip hep birlikte dans etti.



23. YILA ÖZEL POZLAR!
Yeni çıkardığı "Afrodizyak" albümüyle müzik listelerinde ve radyolarda zirveye oturan Hande Yener müzik kariyerindeki 23. yılını verdiği özel pozlarla kutladı. Konser maratonuna devam eden Yener, Kuruçeşme'de verdiği izdiham yaşanan iki konserin ardından yoğun istek üzerine 27 Eylül 2023'te bir konser daha verecek.



EFKAR DOLU GECE!
Arabesk müziğin dikkat çeken yorumcularından Derya Bedavacı, Kuruçeşme'de sahne aldı. Bedavacı, Boğaz'ın muhteşem atmosferinde unutulmayacak bir geceye imza attı. Müzik ziyafetini soluksuz dinleyen binlerce kişi, ünlü şarkıcının eşsiz yorumuna doyamadı.



MESAFE TANIMADI!
Semicenk "Serdar Ortaç Şarkıları" albümünde 'Mesafe' şarkısıyla yer aldı. Şarkıya klip çeken Semicenk, 25 klasik otomobille bir garajda objektif karşısına geçti. Klipte 65 kişilik bir ekip görev aldı. Şarkı, tüm dijital platformlarda yerini aldı.



GÖBEKSEL!
Başarılı şarkıcı Göksel, yepyeni bir cover'la yaza veda ediyor. Göksel, sözü ve müziği Serdar Ortaç'a ait, klasik hale gelmiş "Karabiberim" şarkısının yeniden yorumladı. Göksel'in kapak görseli şarkının ikonikleşen video klibinden akıllarda kalan göbekten zeytin yeme sahnesini anımsattı.



SEMT OTURUŞU!
Güzel oyuncu Esra Bilgiç sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Pek çok yapımda yer alan güzel isim sosyal medyada iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Parlak detaylara sahip süper minisiyle çömelerek pozlar veren Bilgiç, hayranlarından tam not aldı. Hem Ortadoğulu hem de Türk hayranları güzel oyuncuya beğeni yağdırdı.



BEĞENİ BOTUNU ÇÖKTÜ!
Kıvanç Tatlıtuğ ve modacı Başak Dizer, mutlu evlilikleriyle göz doldurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olan çift, paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, tüm Türkiye'nin gıptayla ve imrenerek baktığı bir aile hayatı yaşıyor. Dizer dünya tatlısı ailesiyle Yunanistan'da yaptığı tatilden pozlar paylaştı. Kıvanç Tatlıtuğ'u gören hayranları, beğeni butonunu çökertti.

AŞKI TANIMLADI!
Güzel oyuncu Beril Pozam, bir dergiye samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, ilişkideki en büyük kriterinin güven olduğunu söyledi. Oyunculuğu ile izleyenleri büyüleyen Beril Pozam, romantizme bakışından olaylarla başa çıkışına kadar merak edilen pek çok soruyu bir dergiye verdiği röportajda cevapladı. İlişkideki kriterlerinden bahseden ve kendisine göre aşkı tanımlayan Pozam, "Aşk benim için güven, eğlence, tutku, şefkat demek. Romantik bir ilişkide olmazsa olmazım, kesinlikle karşılıklı temin edilen güven duygusu ve eğlence... Eğlenmediğim ve güvende hissedemediğim bir ilişkinin ve ortamın içinde kendimle ilişkim bozulur" dedi.



RUTİN KONTROL
Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Oğlu Hamza Arda ve annesiyle beraber hastane çıkışı objektiflere yansıyan Turan, gazetecilerin geçmiş olsun dileklerini iletmesi üzerine, "Kendim için değil Hamza Arda için geldik arkadaşlar. Rutin kontrollerimiz vardı şimdi eve gidiyoruz" dedi. Aslıhan Turan'ın, geçtiğimiz günlerde iki aylık bebeğini düşürdüğü ortaya çıkmıştı. (Doğan SAVAŞ)



İLGİ ODAĞI
Son dönemde adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu Melis Sezen, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Tatil dönüşü tek başına alışverişe çıkan güzel oyuncu, bir süre mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Sezen, onlarla hatıra fotoğrafı çektirip ayaküstü de olsa sohbet etmeyi ihmal etmedi. Neşeli ve güler yüzlü tavrıyla dikkat çeken güzel oyuncunun sade ve şık tarzı ise gözlerden kaçmadı.

YENİ TARZ YENİ POZ!
3 çocuk annesi ünlü oyuncu Bergüzar Korel, uzun süredir ekranlardan uzaktı. Yıllar önce Türkiye'yi terk edip Londra'ya yerleşen Korel, yeni projesi için imaj değiştirmişti. Korel, koyu renkli saçlarını sarıya boyatmıştı. Yoğun tempo arasında dinlenen Korel, beyaz bikinisiyle havuz kenarından poz verdi. Hamilelikten sonra eski haline dönmek için bol bol yürüyüş yapan ve diyetini de aksatmayan güzel oyuncu, fit görünümüyle beğeni topladı.



ENERJİ DEPOLADI
Oyuncu Seren Fosforoğlu geçtiğimiz ay boşandıktan sonra kızı Nil'i alarak okul öncesi son bir kez daha tatile çıktı. Bu kez rotalarını Çeşme'ye çeviren anne-kız güzel bir hafta geçirdi. Fosforoğlu, işler başlamadan kafa dinlemek ve kendine gelmek isteyen güzel oyuncu, plajda bu pozları verdi.



HAYALİNİN PEŞİNDE
Oyuncu Boğaç Aksoy, önceki gün Fethiye Babadağ'dan yamaç paraşütü ile atladı. Yüzlerce metre yükseklikte Ölüdeniz'in üzerinde seyrederken çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaşan Aksoy, "Dördüncü kez yamaç paraşütü yaptım. Her seferinde aldığım keyif artıyor. Bir sonraki hayalim, bungee jumping yapmak" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN