Büyük gurur! Kıvanç Tatlıtuğ “En İyi Erkek Başrol Oyuncusu” ödülüne layık görüldü

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Venedik Uluslararası Film Festivali’nin resmi yan etkinliği olan Premio Kinéo’da “En İyi Erkek Başrol Oyuncusu” ödülüne layık görüldü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2023 Güncelleme 01 Eylül 2023, 07:00
Büyük gurur!  Kıvanç Tatlıtuğ “En İyi Erkek Başrol Oyuncusu” ödülüne layık görüldü

İÇİNDEKİLER

Kıvanç Tatlıtuğ, bu yıl 80'incisi düzenlenen Venedik Film Festivali kapsamında ödül kazandı. İtalya'nın en büyük medya şirketlerinden Mediaset'in Canal 5 kanalında yayınlanan Kurt Seyit ve Şura'daki karakteriyle yurt dışında da tanınan Tatlıtuğ, İtalya Kültür Bakanlığı ve İtalya Sinema Eleştirmenleri tarafından verilen Premio Kinéo ödüllerinde, "En İyi Erkek Başrol Oyuncusu" seçildi.


MÜZİKSEVERLERE JEST
Sözü hakkı Yalçın'a müziği Mustafa Sandal'a ait olan Jest Oldu, bir kez daha müzik dünyasını fethetmeye geliyor. Mustafa Sandal'ın 1996 yılında çıkan Gölgede Aynı albümünde yorumladığı Jest Oldu, bu kez Hakkı Yalçın Şarkıları albümünde Serdar Ortaç tarafından seslendirildi.

Farklı tarzı ve sesiyle, efsane şarkıyı yorumlayan Serdar Ortaç, "Çok özel bir çalışma oldu" dedi. Serdar Ortaç'ın eşsiz yorumuyla "Jest Oldu" parçası bugün tüm dijital platformlarda yerini aldı.



KAVUŞTULAR!
Şarkıcı Alper Erözer önceki gün Nişantaşı'nda model sevgilisi Abigail Goddey ile görüntülendi. Yaz sezonunda sevgilisiyle çok görüşemediğini söyleyen Erözer, "Bu yaz çok karışık geçti. O farklı yerlerdeydi ben farklı yerlerdeydim. Ama yeniden kavuştuk. Bana güzel enerji veren insanlarla beraber olmayı seviyorum. Sadece varlığı yetiyor" diyerek sevgisini dile getirdi. (Doğan SAVAŞ)



HEYECAN ARTIYOR!
Yapımcılığını NGM'nin üstlendiği atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'in 4. Sezonuna ait ipuçlarının yer aldığı ikinci tanıtım geçtiğimiz akşam ekranlara geldi. Sosyal medyada merak uyandıran tanıtım için yüzlerce yorum geldi. Ömer'in, abisinin ölümündeki sırrı öğrendikten sonra yaşanacaklar ve bu feci kazanın Asiye ve Doruk'un ilişkisini nasıl etkileyeceği şimdiden büyük merak konusu oldu. Kardeşlerim yeni sezon da her Cumartesi akşamı atv'de.



İDDİALI KONUŞTU!
ATV'nin iddialı dizisi Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi'nin Yaman'ı Burak Berkay Akgül, 4 Eylül Pazartesi akşamı izleyici ile buluşacak olan dizi hakkında açıklamalarda bulundu. Dizi hakkında yorum yapan Akgül, "Her izleyici mutlaka kendini göreceği, daha yakın hissedeceği bir karakter bulacak. Her karakterin derinlikli bir iç çatışması, gelişimi, dönüşümü olacak ve bunun da izleyenleri ekran başına kilitleyecek önemli faktörlerden olduğunu düşünüyorum" dedi.



SEÇİL GÜRLEDİ!
Seçil Gür, "Sen Yakıştı" adını taşıyan yeni single çalışması ile müzik yolculuğuna devam ediyor. Dinamik ve etkileyici melodisiyle dikkat çeken bu yeni şarkının düzenlemesi ise müzik dünyasının önde gelen isimlerinden Osman Çetin'e emanet edildi. İdil Dizdar, Said Dağdeviren yönetmenliğinde çekilen klipte, Gür'ün enerjisi ve performansı, Barbie'nin stilini ve güzellik anlayışını yansıtan özgün sahnelerle buluşuyor. Barbie'nin ikonik tarzını modern bir yaklaşımla yorumlayan Seçil Gür, klibin her anında izleyicilere renkli bir görsel şölen sunacak.



KALDIĞI YERDEN DEVAM
29 yaşındaki Mert Çete, biyolojik ailesini aramak için Esra Erol'da programına katıldı. Yıllardır saklanan bir mektup Mert'in elindeki tek bilgisiydi. Esra Erol, anne Selver Dayı'yı buldu ve canlı yayında oğlu Mert Çete'yle 29 yıllık hasreti sonlandırdı. 68 yaşındaki Yılmaz Kaya, Esra Erol'a katılarak kayıp gelini Hatice Kaya'yı aradı. Kocaeli'nde yaşayan Hatice Kaya, 13 Ağustos gecesi ortadan kaybolmuştu. Kayıp gelini Hatice Kaya'nın akıbeti hala belirsizliğini korurken Esra Erol'un dikkatli izleyicisi Hatice Kaya'yı buldu.



INFLUENCER MERVE
Merve Boluğur, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Tek başına görüntülenen güzel oyuncu, tatil dönüşü yeni sezon ürünlerini inceleyip uzun süre mağazaları gezdi. Tatilin yeterli gelmediğini ve tekrar bir tatile çıkacağını söyleyen Boluğur, "Şu sıralar sadece influencerlık ile ilgileniyorum'' dedi.

YALNIZ GÜZEL!
Güzel oyuncu Helin Kandemir, önceki gün Zincirlikuyu'da objektiflere yansıdı. "Balina'' oyununun provaları için AVM'ye gelen oyuncu, "Provalarımız hız kesmeden devam ediyor, yakında seyirci ile buluşacağız'' dedi.



KIRMIZILIM
Türk pop müziğinin güçlü sesi Merve Özbey, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Antalya- Kumluca'da sahne aldı. Kırmızı elbisesi ile göz kamaştıran Özbey'le 10 bini aşkın hayranı, gece boyunca şarkıları hep bir ağızdan seslendirdi.



DİVA YEŞİLLENDİ!
Sahnesine yatırım yapma konusunda benzersiz cömertliği bilinen Diva Bülent Ersoy yıllara meydan okuyan takdire şayân güzelliğiyle, sesi ve tartışmasız büyük yorumcu kimliğiyle yine kendine hayran bıraktı. Günler öncesinden rezervasyonları dolan yoğun ilginin yaşandığı gecede Diva, yeşil saçları ve ikonik makyajı ile bütünleştirdiği benzersiz tarzı ile yine beğeni yağmuruna tutuldu. Diva'nın Tolga Çam tarafından yapılan yeşil tasarım kostümünün kumaşı dünyaca ünlü bir markaya ait olup Paris'ten özel olarak getirildi.



BAYRAK SEVGİSİ MEMLEKET AŞKINA!
Bengü, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı memleketi İzmir'in Dikili ilçesinde kutladı. Bayrak kırmızısı elbisesiyle sahne alan güzel yorumcu, şarkıları ve sahne enerjisiyle kendisini dinlemeye gelen binlerce hayranına bayram coşkusunu tam anlamıyla yaşattı.




ÇOCUK ÖZLEMİ!
Türk pop müziğinin başarılı ismi Emre Altuğ, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Esenler'de sahne aldı. Sahneye çıkan iki kız çocuğuyla marşlar söyleyen Altuğ, "İki tane aslan gibi erkek var ama bu kız çocuklarını görünce kız da olsa mı diyor insan'" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN