Sinan Akçıl kariyerindeki en büyük şoku yaşadı! Sosyal medyadan sitem üstüne sitem yağdırdı: Sahne kariyerimde ilk kez...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sinan Akçıl’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Tuzla’da vereceği konseri iptal etti. Sahne kariyerinde ilk kez Zafer Bayramı’nda sahne alamayacağını belirten Akçıl, “İBB’nin son andaki kararıyla Tuzla Belediyesi ve Başkanı zor durumda kaldı ama bunu 16 Eylül’de telafi edeceğiz” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2023 Güncelleme 31 Ağustos 2023, 06:59
Sinan Akçıl kariyerindeki en büyük şoku yaşadı! Sosyal medyadan sitem üstüne sitem yağdırdı: Sahne kariyerimde ilk kez...

İÇİNDEKİLER

Tüm gelirini şehit ailelerine bağışladığı 27 Ağustos'taki Kuruçeşme Açıkhava konseri ve son hiti "Kedi" ile son günlerde çok konuşulan Sinan Akçıl, kariyerindeki en büyük şoklarından birini yaşadı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı İstanbul Tuzla'daki konseriyle kutlamak için sabırsızlanan başarılı müzisyene, son dakikada iptal haberi geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin son anda alanı Aydilge ve Özgün'e vermesi sebebiyle konserini 16 Eylül'e ertelemek zorunda kalan Akçıl, isyanını sosyal medya hesaplarından dile getirdi.

SİTEM DOLU SÖZLER!
Tuzla Belediyesi'nin ve konserini heyecanla bekleyen sevenlerinin de yaşanan skandal nedeniyle zor durumda kaldığını söyleyen Akçıl'ın sitem dolu açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Maalesef 4 ay önceden 30 Ağustos'umuzu Tuzla adına kapattığımız için, sahne kariyerimde ilk kez "Zafer Bayramı"nda sahnede olamayacağım... 16 Eylül'de Tuzla'da bayraklarımızla yeniden 30 Ağustos'u yaşarız merak etmeyin... Seyirci rekorları bizden sorulur... Allah'a emanet olun canlar." ifadelerini kullandı.

Akçıl'ın konseriyle ilgili alınan skandal kararın ardından ünlü müzisyenin sevenleri tepkilerini, "Sinan Akçıl yalnız değildir" ve "Milli ve dik duruşunun kimleri rahatsız ettiği belli" gibi mesajlarla gösterdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN