Aleyna Tilki'nin ayakları gündem oldu! Görenler gözlerine inanamadı: "O nasıl bir ayak uzaydan mı geldin?"

23 yaşındaki Aleyna Tilki bu sefer ayaklarıyla gündem oldu. Nehir kıyısında çekindiği pozları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcı "O ayak parmakları gerçek mi lütfen gerçek olmasın!" eleştirilerine tutuldu. İşte sizler için derlediğimiz 31 Ağustos TAKVİM gazetesi yaşam haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2023 Güncelleme 31 Ağustos 2023, 06:59
Aleyna Tilki’nin ayakları gündem oldu! Görenler gözlerine inanamadı: O nasıl bir ayak uzaydan mı geldin?

İÇİNDEKİLER

23 yaşındaki Aleyna Tilki nehir kıyısında verdiği pozları Instagram hesabında yayınladı. Paylaşımına "Büyülü doğa" notunu düşen ünlü şarkıcı, bikinisiyle fit halini sergiledi. "Peri kızı" ve "Dünyanın en iyi fiziği" övgüleri alan şarkıcının paylaşımında ayak detayı ise dikkatlerden kaçmadı.

Aleyna'nın takipçileri, "O ayak parmakları gerçek mi lütfen gerçek olmasın!", "O nasıl bir ayak uzaydan mı geldin?", "Ayakları başka bir gezegenden!", "Bacak boyunu uzatacağım diye parmaklarını palet gibi yapmışsın" şeklinde esprili mesajlar yazdı.



HAZIRLIKLAR BAŞLADI!
Oyunculuğu ve güzelliğiyle herkesi büyüleyen Ataizi, sezonun yorgunluğunu tatilde attı ve Bihter filmi için hazırlıklara başladı. Verdiği pozları da sosyal medyadan yayınlayan Ataizi, güzelliği ve kusursuz fiziğiyle dikkatleri üzerine çekiyordu. Ataizi bu formunu ise spora borçlu... Sporunu hiç aksatmayan 49 yaşındaki oyuncudan spor pozları geldi. Oyuncu paylaşımına "Güne sporla başlanır" notunu düştü.



GENÇLERE TAŞ ÇIKARDI!
Çeşme'de yazlığı olan ve sezon boyunca denizin tadını çıkaran Asuman Dabak, sıcaktan etkilenmemek için her gün bir plajda denize giriyor. Kimi zaman arkadaşlarıyla kimi zaman da tek başına gezen ünlü oyuncu, bulunduğu alanlarda kendisini fark eden hayranlarıyla da ayaküstü sohbet ediyor. 53 yaşında olmasına rağmen iyi bir fiziğe sahip olan Dabak, aldığı iltifatlar karşısında denizden gülümseyerek çıkıyor. (Ercan AKGÜN)



'BEBEK İSTİYORUZ'
Evlilik hazırlığı yapan Survivor All Star 2022 yarışmacıları Mert Öcal, sevgilisi Sude Burcu ile birlikte Bozcaada'da bağbozumuna katıldı. İki yıllık aşklarını nikah masasına taşımak için gün sayan sevgililer, tatil için geldikleri bir otelde görüntülendi. Birbirine çok yakıştırılan çift, kendilerine yöneltilen bebek sorularına, "Böyle şeyler tabii ki kısmet ama evlenip hemen bir bebek istiyoruz" dedi.



HAVUZ POZU
Billur Pınar Yılmaz yaz tatiline Çeşme ve Bodrum'dan sonra Bozcaada'da devam etti. Yaklaşık 10 kilo veren güzel oyuncu, havuz başında verdiği pozlar ile hayranlarından tam not aldı. Güzel fiziği ile dikkat çeken Yılmaz, "Düğün Savaşı filminin çekimleri geçtiğimiz hafta bitti. Soluğu hemen tatilde aldım" dedi.



ALIŞVERİŞ ZAMANI!
Şeyma Subaşı, önceki gün kızı Melisa ve yeğeni Duru ile birlikte Zincirlikuyu'da objektiflere yansıdı. Öğle saatlerinde geldikleri AVM'de alışverişe çıkan anne kıza, Subaşı'nın yeğeni Duru da eşlik etti. Kızı ve yeğeni ile yakından ilgilenen Subaşı, gün boyu çocuklarla birlikte mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı.



YALNIZ GÜZEL!
Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Sabah saatlerinde tek başına alışverişe çıkan güzel oyuncu, uzun süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. AVM'de kaldığı süre boyunca neşeli ve eğlenceli halleriyle dikkat çeken Bekiroğlu, daha sonra aracını vale noktasından teslim alıp AVM'den ayrıldı.



UYUMLU ÇİFT!
Ekranların güzel ve başarılı oyuncularından Müge Boz, önceki gün eşi Caner Erdeniz, ile birlikte bir AVM'de objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde el ele alışverişe çıkan ve bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan ikili, daha sonra yakın arkadaşlarıyla bir araya geldi. Ayrıca Boz ve Erdeniz'in şık ve renkli tarzı dikkatlerden kaçmadı.



TEMPO YAPACAK!
Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan Danla Bilic, geçtiğimiz gün Gayrettepe'de bir Avm'deydi. Tek başına alışverişe çıkan Bilic, uzun süre mağazaları dolaştı. Sosyal medyada içerik üretmeye devam edeceğini ve YouTube kanalı için konuk bulma çalışmalarına başladığını belirten Bilic, "Eylül ayının başından itibaren sosyal medyada daha aktif olacağım'' dedi.



COŞKULU KONSER!
Ünlü sanatçı Ekin Uzunlar, Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu etkinliği çerçevesinde gerçekleştirilen konserde Samsun haklına 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu yaşattı. Uzunlar, sahnedeki ilk şarkısının ardından bisiklete bindi. Başarılı şarkıcı çalan İstiklal Marşı'na ise kemençeyle eşlik etti.



DEV KADRO!
Serdar Ortaç'ın 30 yıllık müzik kariyerinde dönemine damga vuran 20 şarkısını başarılı isimler yeniden yorumladı. İlk albümüyle büyük ses getiren projenin ikinci albümünde, Alaturca Club, Aleyna Tilki, Aycan Çelik, Berkay Altunyay, Buray, Çağla, Didomido, Ece Mumay, Edis ve Gülşen, Göksel, Irmak Arıcı, İrem Derici, Kafadar, Nahide Babashlı, Melis Fis, Reynmen, Sancak, Semicenk, Tan Taşçı ve Tarık İster gibi isimler yer aldı.



GÜÇ SAVAŞLARI ÇOĞALDI!
Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken ve Nursel Köse'nin yer aldığı diziye ikinci sezonda sürpriz isimler eklendi.

Oyuncu Berkay Ateş, Mualla'nın yeğeni 'Kahraman'a hayat verirken İlayda Çevik, Sezai'nin yıllardır konuşmadığı kızı 'İpek', Alize Gördüm ise Tarık'ın yeğeni 'Azra' olarak izleyici karşısına çıkacak. Hikayeye dahil olan yeni karakterlerle güç savaşlarının seyri değişecek.



MEMLEKET AŞKINA!
Murat Dalkılıç, memleketi Kuşadası'nda sahne aldı. Aşırı sıcağa rağmen sahnede şovunu sergileyen Dalkılıç, kendisini yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkür etti. Konser öncesi sanatçı hayranları içeriyi girmek için uzun bir kuyruk oluşturdu. Dalkılıç, geçmişten günümüze en sevilen hitleri ile coşku dolu zamanlar yaşattı.

'HER ŞEYE RAĞMEN' VİZYONA GİRİYOR
Yönetmenliğini Murat Erdal Aktaş'ın yaptığı ve Avrupa'da "Müthiş Türk" olarak anılan iş insanı İlhan Doğan'ın hayat hikayesini anlatan "Her Şeye Rağmen" filminin galası 26 Eylül günü, Levent'te bir AVM'de yapılacak. Adana'da başlayıp Hollywood'a kadar uzanan hikayesiyle dikkat çekecek olan filmde, İlhan Doğan'ı, Erkan Petekkaya ve Sinan Akdeniz canlandırıyor. Film, çekimler sırasında pandemi kısıtlamalarına, vizyona gireceği tarihte ise Türkiye'de 11 ili sarsan büyük deprem felaketine denk gelmiş, gösterim tarihi ertelenmişti.



FAHRİ KAPADOKYALI
İpek Tuzcuoğlu, yine bir Kapadokya projesiyle ekranlara dönüyor. 2002 yılında Türk dizileri tarihine adını altın harflerle kazıyan "Asmalı Konak" projesiyle uzun yıllar Kapadokya'da bulunan Tuzcuoğlu, 2016 yılında da Aşk ve Mavi diziyle Kapadokya'da bulunmuştu. 4 Eylül tarihinde atv ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan "Safir" dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Tuzcuoğlu, Kapadokya halkı ve esnafı tarafından büyük bir sevgiyle karşılandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN