Kubilay Aka, Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ilişkisi hakkında öyle imalı bir yorum yaptı ki...

Kubilay Aka, yakın arkadaşı Mert Yazıcıoğlu’nun eski sevgilisi Afra Saraçoğlu’nun Mert Ramazan Demir’le ilişkisi hakkında üstü kapalı yorum yaptı: “Bazı şeylere dahil oldum” İşte sizler için derlediğimiz 30 Ağustos tarihli saklambaç TAKVİM haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2023 Güncelleme 30 Ağustos 2023, 07:01
Kubilay Aka, Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ilişkisi hakkında öyle imalı bir yorum yaptı ki...

İÇİNDEKİLER

Kubilay Aka, bir mekanda, Mert Ramazan Demir ile tartışmıştı. Tartışmanın sebebinin, Demir'in, Aka'nın yakın arkadaşı Mert Yazıcıoğlu'nun kız arkadaşı Afra Saraçoğlu'na fazla yakın' davranması olduğu iddia edilmişti. Rol arkadaşı olan Demir ve Saraçoğlu hakkında o dönem dedikodular çıkmış, Saraçoğlu'nun Yazıcıoğlu ile sevgili olmasına rağmen, Demir'den hoşlandığı iddia edilmişti. Eser Yenenler'in programına katılan Aka, bir yıl önceki bu olayın hatırlatmasının ardından, ''Ben arkadaşlarıma çok düşkünümdür. 'Kimse üzülmesin' derken bazı şeylere dahil oldum'' dedi. Yenenler ise, Demir ve Saraçoğlu'nun şu an birlikte olduğuna dikkat çekerek, ''Sen haklıydın'' dedi.



MİNİK MİSAFİR!
Arkadaşlarıyla akşam gezmesine çıkan Selim Bayraktar ve eşi Emel Karaköse, Alaçatı'da bir mekanda mola verdi. Ünlü çift, Samet Altay, Kübra Altay ve Esra Karadan ile muhabbet ederken birdenbire sevimli bir sokak kedisi masaya çıkarak sohbete ortak oldu. Ekibin gülüşmesine neden olan minik misafire, usta oyuncu yakın ilgi gösterdi. (Ercan AKGÜN)



PAYLAŞIMLARI HIZ KESMİYOR!
İki çocuk annesi Sinem Kobal, yeniden setlere dönmeye hazırlanıyor. Çocuklarını doğurduktan sonra ekrandan uzak kalan Kobal, yeni sezon öncesi ise tatilde enerji depoluyor. Ailesiyle birlikte keyif yapan Kobal, mayolu karesini hayranları için yayınladı. Kameraya çiçek efekti koyan Kobal, zayıflığıyla dikkati çekti.



KAZA SAHNESİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ
Kilitli kafes ve Yarim şarkılarıyla müzik piyasasına hızlı bir giriş yaparak başarı basamakları bir bir tırmanan genç şarkıcı Beste Korkmaz, yeni teklisi "İcabında" ile tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu. İstanbul'da çekilen klibin motosiklet sahnesinde küçük bir kaza geçiren Korkmaz, yürekleri ağza getirdi. Kazayı ufak sıyrıklarla atlatan Korkmaz, "Nazara geldim, Allah beterinden saklasın" yorumunu yaptı.


GERİ SAYIM BAŞLADI
Şarkıcı Atiye, ikinci bebeği için gün saymaya başladı. İkinci çocuğunun cinsiyetinin kız olduğunu ve adının Neva olacağını söyleyen şarkıcı, Eylül ayının ikinci haftası gibi doğumun gerçekleşeceğini açıkladı. Herkesin sezeryan olduğu bu dönemde ilk çocuğundaki gibi "normal doğum yapacağım" diyen Atiye, sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraflarıyla hayranlarından binlerce beğeni ve yorum aldı.



SANATSAL YOLCULUK!
Kenan Doğulu, önceki akşam Harbiye'de sahne aldı. Biletleri satışa çıktıktan çok kısa bir süre sonra tükenen konser, gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Dansçılarıyla birlikte gecenin enerjisini doruğa çıkaran performanslara imza atan Doğulu, yapay zeka ve dijital teknoloji kullanılarak hazırlanan etkileyici sahne görselleriyle müzikseverleri sanatsal bir yolculuğa çıkardı.



FESTİVAL ZAMANI!
2-3 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan Beauty & Wellness Fest; Ayşe Arman, Ayşe Köroğlu, Dr. Ali Kerim Diler, Dr.Atakan Keskin, Derya Baykal, Ersin Pamuksüzer ve Suna Dumankaya gibi ünlü isimleri bir araya getiriyor. Sena Şener ve Evrencan Gündüz konserleri ve açık hava sineması ile ziyaretçileri keyifli bir festival bekliyor.



DEV ANLAŞMA!
Müzik dünyasının başarılı yorumcusu Cansu Esin, dünyanın en büyük müzik şirketlerinden biri olan Universal ile anlaşma imzaladı. Esin, yeni projeleri için stüdyoya kapandı. Bu anlaşma ile birlikte Esin, Türkiye'de 6 adet yeni şarkı çıkaracak. Ünlü şarkıcı, marka danışmanı Selim Akar'ın yeni keşfi olarak piyasada isminden söz ettireceğe benziyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN