Boşanmaya el ele gelmişlerdi! Arzum Onan’la ayrılan Mehmet Aslantuğ'dan bomba itiraf!

Arzum Onan’la 27 yıllık evliliğini noktalayan Mehmet Aslantuğ, boşanmayı kendisinin istemediğini itiraf ederek, “Arzum yorulduğunu ve ayrı yaşamak istediğini söyledi” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2023 Güncelleme 30 Ağustos 2023, 07:36
Boşanmaya el ele gelmişlerdi! Arzum Onan’la ayrılan Mehmet Aslantuğ’dan bomba itiraf!

İÇİNDEKİLER

27 yıllık evliliklerini tek celsede bitiren iki ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti, geçtiğimiz mayıs ayında boşanmıştı.



El ele boşanan eski eşler, ortaya atılan aldatma iddialarına da sessiz kalmayı tercih ediyordu. Ancak Aslantuğ, sürece dair uzun açıklamalarda bulunduğu bir videoyu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.



"BOŞANMAYI DA BEN İSTEMEDİM"
Mehmet Aslantuğ itiraflarla dolu açıklamasında, "Hiçbir şey yazıldığı çizildiği gibi değil. Ben ona ihanet etmedim. Magazinin yazdığı gibi, para sahibi bir hanımefendinin, hayatımda yüzünü bile görmediğim adı geçen kadının bendeki yeri nedeniyle boşanmadım. Boşanmayı da ben istemedim. Daha doğrusu ayrılmayı ben istemedim"



"AYRI EVE ÇIKMAK İSTEDİ"
"Bu aşkın sorumluluğu gereği kurduğum cümlelere ithafen kimseyi yanıltmadım. Arzum, kendini bulmak için, ayrı eve taşınmayı istediğini söyledi" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN