İmajını değiştiren Serenay Sarıkaya hakkında bomba iddia! Silikonlarından vazgeçiyor!

Son dönemde imaj tazeleyen ve saçlarını kestiren Serenay Sarıkaya’nın, artık doğallığa önem verdiği ve silikonlarını aldıracağı iddia edildi. İşte sizler için derlediğimiz 29 Ağustos tarihli saklambaç TAKVİM haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2023 Güncelleme 29 Ağustos 2023, 07:00
İmajını değiştiren Serenay Sarıkaya hakkında bomba iddia!  Silikonlarından vazgeçiyor!

İÇİNDEKİLER

Son tarzıyla çok konuşulan Serenay Sarıkaya, bu kez bambaşka bir iddiayla adından söz ettirdi. Göğüs silikonları yüzünden hep eleştirilen güzel oyuncunun, artık doğallığa önem verdiği ve silikonlarını aldırmak istediği öne sürüldü. Öte yandan dizilerde başrol oynayan oyuncuların estetikli görünümlerine dair yapımcıların rahatsız olduğu öğrenildi. Birçok önemli yapımcı, oyuncularıyla yaptıkları sözleşmelere rolün inandırıcılığını bozacak estetik istemediklerine dair madde ekliyor.



İKİZ BEBEK DİLEMİŞ!
İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile evlenen sosyetik güzel Yasemin Şefkatli'nin ikiz bebek beklediği geçtiğimiz günlerde basına yansımıştı. Bu mutlu haberi duyan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin hayranları, sosyal medya üzerinden çifte tebrik mesajları yağdırdı. Hamileliği süresince kendisi bahsetmese de Şefkatli'nin yıllar önce ikiz bebekleri evrenden istediği ortaya çıktı. Bir kutlama videosunda ikiz bebek dilediği anlar sosyal medyada "Her şey manifestlemek ile ilgili..." yorumlarına neden oldu.



BEYAZ MELEK
Bu yazı ailesiyle teknede geçiren güzel oyuncu Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit'i geçtiğimiz haftalarda sete yollamıştı. Evcen, son olarak Instagram'dan takipçilerine "Günaydın' mesajı attı. Beyazlar içinde spor şıklığıyla dikkatleri üzerine çeken Fahriye Evcen, fit haliyle de büyük beğeni topladı.



MUTLU AİLE TABLOSU!
Bartu Küçükçağlayan, eşi Merve Küçükçağlayan ve 1.5 yaşındaki kızları Mevsim ile birlikte Çeşme tatilinde objektiflere yansıdı. Kızları Mevsim'e göre hareket eden çift, gittikleri plajda fazla açılamadı. Minik Mevsim kollukla yüzerken, anne ve babası onu doyasıya izledi. (Ercan AKGÜN)



TATİL ÖYKÜSÜ!
Öykü Karayel ve oğlu Roman Çeşme'de bir beachte görüntülendi. Karayel, oğlu Roman ile suyun tadını çıkardı. Denizdeyken Roman'ı yanından ayırmayan Karayel, oğlu çok fazla suyun içinde kalamadığı için şezlonguna götürmek zorunda kaldı. (Ercan AKGÜN)



SOSYAL KAZANÇ
Afra Saraçoğlu'nun sosyal medya kazancı ortaya çıktı. Dergilerin, reklamların ve televizyonların en çok aranılan yüzü Afra Saraçoğlu paylaşım başına 250 bin TL kazandığı öğrenildi. Güzel oyuncunun sosyal medyada 8,2 milyon takipçisi bulunuyor.



EN ANLAMLI KONSER
Sinan Akçıl, Kuruçeşme Açıkhava'da sahne aldı. Sahne öncesi konuşan Akçıl, "Konserin gelirleri şehit ve gazi yakınları için olacak. Bunun için çok mutluyum" sözleriyle anlamlı bağışı duyurdu.



DURMAK YOK!
Hande Yener, üst üste verdiği 5 ayrı konserle yeni bir rekora daha imza attı. Bitlis, Muş, İzmir, Çınarçık ve İstanbul'da arka arkaya sahneye çıkan Yener, yaklaşık 4 bin km yol yaparak toplamda 80 bin kişiye ulaştı

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN