Ünlü şarkıcı Bengü ışıl ışıl kıyafetiyle büyüledi! Sahne tarzı alkış topladı

Bengü, önceki gün Kuruçeşme Açıkhava’da sahne aldı. Şarkılarının yanı sıra güzelliğiyle de büyüleyen sanatçı, ışıl ışıl kıyafeti ve tacıyla kraliçe gibiydi. İşte sizler için derlediğimiz 28 Ağustos TAKVİM gazetesi saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2023 Güncelleme 28 Ağustos 2023, 06:59
Ünlü şarkıcı Bengü ışıl ışıl kıyafetiyle büyüledi! Sahne tarzı alkış topladı

İÇİNDEKİLER

Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, bu kez Bengü'yü ağırladı. Bengü, enerjisi ve güzelliği ile büyüledi. Muhteşem gecenin startını müzik listelerini alt üst eden parçası 'Veto'yla veren Bengü, 'Sahici', 'Gezegen', 'Korkma Kalbim' gibi unutulmaz şarkılarıyla sevenlerini müzikal bir yolculuğa çıkardı. Ünlü sanatçı, 2 ayrı sahne kostümüyle ışıl ışıl parladı. Sahneye ilk adımını taşlı crop bluzu ve siyah pantolonuyla atan Bengü, ilerleyen dakikalarda da şıklığına şıklık kattı. Fileden oluşan yine parlak bir kıyafet tercih eden Bengü, tam 1 haftada hazırlanan gösterişli tacıyla kombinini tamamladı. (Doğan SAVAŞ)



İMPARATOR'A SEVGİ SELİ!
İbrahım Tatlıses, önceki akşam Bodrum'da sahne aldı. Günler öncesinden rezervasyonların bittiği akşamda Tatlıses'e yoğun ilgi vardı. İran, Azerbaycan ve Almanya gibi birçok yerden gelen hayranlarını, " Yalnızım Dostlarım" şarkısını söyleyerek karşıladı. Tatlıses, "Siz oldukça ben yalnız kalmam" dedi.



BOMBA GİBİ GELİYOR!
ATV'nin iddialı dizisi Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi'nin yayın tarihi belli oldu. 4 Eylül Pazartesi günü izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizinin yeni tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda kardeşlerin birbiriyle offroad yarışı yaptığı sahne dikkat çekti. Ayrıca tanıtıma Yaman'ın Feraye ile uçakta yakınlaşması ve sonra başkasına evlenme teklifi etmesi damga vurdu. Yayınlanmadan merak ettiren dizi için sosyal medya kullanıcıları çok sayıda yorum yaptı.



YİNE KAPALI GİŞE!
Gülben Ergen, önceki akşam Alaçatı'da sahne aldı. Geleneği bozmayarak kapalı gişe konser veren Ergen'in gecesinde rezervasyonlar günler öncesinden doldu. Tolga Çam ve Gülşah Saraçoğlu imzalı iki elbise giyen Ergen eski ve yeni tüm hitlerini söylerken seslendirmekten zevk aldığı popüler şarkıları da seyircisiyle paylaştı. Ekim ayında Amerika turnesine çıkacak olan Ergen, Amerika'daki seyircilerine sürprizler hazırladıklarını söyledi.



NİKAH TAZELEDİLER!
Berfu ve Eser Yenenler çifti, 'Çift Terapisi'yle gösterilerine başladı. Önceki akşam Göztepe'de sahneye çıkan ikili, sahnede nikah tazeledi. 2019 yılında nikah masasına oturan Yenenler çifti, evlendiklerinde giydikleri gelinlik ve damatlığı oyun için 4 yıl sonra yeniden giydi. Düğün dansıyla romantik başlayan mizansen, Mahmut Tuncer'in 'Hayriye' parçası eşliğinde sahneye çıkan 4 dansçıyla tam bir düğün eğlencesine döndü.



GÖZ KAMAŞTIRDI!
Ünlü şarkıcı Göksel, geçtiğimiz akşam Trabzon'da hayranları ile buluştu. Yaz başından beri yoğun bir konser programı içinde olan Göksel, enerjisi ve şarkıları ile binlerce kişinin izlediği yine büyük ve büyüleyici bir konser performansına imzasını attı.



BEN BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ!
Geçtiğimiz hafta sonu Bodrum Yalıkavak'ta sahne alan Ömür Gedik, beyaz teni ve Yelda Aslan imzalı zümrüt rengi elbisesi ile göz kamaştırdı. Yoğun konser temposu nedeniyle yaz boyunca ayağını denize sokmadığını söyleyen Gedik, "Yazın aslında en güzel zamanı erken sonbahar... Eylül'de gelip Bodrum'un tadını çıkaracağım" dedi.



KIBRIS'TA KLİP ÇEKTİ!
Sevilen şarkıcı Ferhat Göçer, önceki akşam Kıbrıs Girne'deki bir otelde sahne aldı. Sahne öncesi basın mensupları ile bir araya gelen Göçer, "Kıbrıs'ın bendeki yeri çok ayrı, yeni şarkımın klibini burada çektim. Kapalı Maraş'ta uzun uğraşlar sonucu aldığımız izinlerle klibimizi çektik" dedi.



MUTLU AİLE TABLOSU!
Biricik kızları Jan Asya ile yaz dönemini Çeşme'de geçiren Gupse Özay ve Barış Arduç çifti, oyuncu Engin Öztürk ile beraber bir beachte keyif yaptı. Çok kalabalık olmayan günlerde denize giren ünlü çifte eşlik eden Öztürk, tek başına yüzdükten sonra, önce minik Jan Asya'ya gülümsedi, ardından da Arduç ile şakalaşıp şezlonguna geri döndü. Üzerinde kalpli beyaz mayosuyla hayli sevimli görünen ve babasının kucağında keyfi yerinde olan minik Asya, bir süre sonra aynı keyfe annesinin kucağında devam etti. Tanınmamak için gözlük ve şapka takan Arduç, ise üzerinde oto lastiği markası olan şapkasıyla tam tersi daha fazla dikkat çekti. (Ercan AKGÜN)

EN SADIK DOST
Çeşme müdavimi olan deneyimli mankenlerden Gizem Barlak, sevgilisi Lemi Baruh ile birlikte birkaç gün arka arkaya aynı mekanda denize girdi. Barlak, erkek arkadaşı ve köpeği Molly ile beraber suyun içinde epey uzun vakit geçirdi. Gittiği her yerde sahibinden ayrılmayan Molly, Barlak ve Baruh çifti koyu bir sohbetteyken bile onları yalnız bırakmaya niyetli değildi. Uzun bir konuşma gerçekleştiren güzel manken, bu süre boyunca etrafında yüzen sevimli köpeğini alarak şezlonga doğru gitti. (Ercan AKGÜN)



KISA BİR MOLA
NBA ekibi Houston Rockets oyuncularından Alperen Şengün, erkek erkeğe Çeşme tatili yaptı. The Beach Of Momo'da görüntülenen profesyonel sporcu, uzun süre arkadaşlarıyla restoranda yemek yiyerek vakit geçirdikten sonra denize girdi. Kısa süreliğine tatile çıkan ve sonrasında Amerika'ya geri dönecek olan Şengün, Çeşme'de güzel bir gün geçirdi. (Ercan AKGÜN)



KAHKAHA TUFANI
Basketbol antrenörü Ergin Ataman, eşi Berna ve oğlu Sarp ile beraber Çeşme'de bir beachte denize girdi. Ataman ailesi, denizde yüzmekten çok topla oynamayı tercih etti. Basketbol hocası olarak suda voleybol oynamaktan keyif alan deneyimli antrenör, topu ailesine atarken basket oynar gibi göndermesi de mesleki alışkanlığın göstergesiydi. Toplarla pek arası olmayan eşi Berna Hanım'ın atışlarını komik bulan Ergin Hoca, bazen gülmekten kendini alamadı. (Ercan AKGÜN)

EĞLENCE GÜNÜ
Milli boksör Çağan Atakan Arslan, önceki gün oğlu Leon Aslan ile Zincirlikuyu'da bir AVM'deydi. Baba oğul objektiflere poz veren ikili, bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Eğlenmek için geldikleri AVM'de neşeli halleriyle dikkat çeken ikili, "Bugünü eğlence günü ilan ettik'' dedi.



ÖPMELERE DOYAMADI!
Güzellıği ve oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Aslı Enver, sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor. Zaman zaman esprili paylaşımlar yapan Enver, şimdilerde kızı Elay ile karelerini yayınlıyor. 39 yaşındaki çiçeği burnunda anne, nazardan korktuğu için kızının yüzünü göstermiyor. Ancak eşi Berkin Gökbudak ve kızı Elay ile sık sık paylaşımlar yapıyor. Enver, son olarak dün sosyal medya hesabından aile karelerini yayınladı. Kızlarını öpmeye doyamayan çiftin fotoğrafları, kısa sürede gündem oldu.



TARZINI KONUŞTURDU!
Demet Özdemir, önceki gün Zincirlikuyu'da objektiflere yansıdı. Tatil sonrası tek başına alışverişe çıkan güzel oyuncu, özellikle yabancı hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Siyahlar içindeki spor ve şık tarzıyla dikkat çeken oyuncu, bir süre mağazaları dolaştıktan sonra kendisini almaya gelen aracına binip AVM'den ayrıldı

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN