Serenay Sarıkaya servetine servet kattı! Güzel oyuncunun reklam kampanyası için alacağı ücret dudak uçuklattı

Serenay Sarıkaya, bir jean markasıyla olan anlaşmasını uzattı. Güzel oyuncu, yeni reklam kampanyası için 30 milyon lira alacak. 10 yıldır giyim markasının reklam yüzü olan Serenay Sarıkaya, her sene servetine servet katıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2023 Güncelleme 27 Ağustos 2023, 06:59
Serenay Sarıkaya servetine servet kattı! Güzel oyuncunun reklam kampanyası için alacağı ücret dudak uçuklattı

İÇİNDEKİLER

Uzun yıllardır reklam yüzü olduğu giyim markasının reklam kampanyası için yeniden kamera karşısına geçecek olan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın, yeni anlaşması için 30 milyon lira alacağı konuşuluyor.



Yeni reklam filmi için ise İtalya'dan Carlo Alberto isimli ünlü bir stilist ve moda danışmanı gelmiş. Reklam çekimi geçtiğimiz hafta İstanbul'da tamamlanırken önümüzdeki günlerde özel bir lansmanla reklam filminin tanıtımı yapılacakmış. Sarıkaya, iddiaya göre bir yıllık reklam anlaşmasıyla 30 milyon lirayı cebe indirecek. 32 yaşındaki oyuncu, reklam ücretiyle de gayrimenkule yatırım yapacak. 10 yıldır giyim markasının reklam yüzü olan Serenay Sarıkaya, her sene servetine servet katıyor.



BAĞDAT SEFERİ'NE HAZIRLIK!
Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ile eşi Almeda Abazi ile birlikte geçtiğimiz gün eşinin memleketi Arnavutluk'a gitmişlerdi. Arnavutluk-Türkiye arası gelgit yapan Tolgahan Sayışman, bir iş için Irak'a gidecekmiş. Arnavutluk'tan İstanbul aktarmalı Bağdat'a gidecek olan Sayışman, aradaki 4 saatlik aktarma saatini fırsata çevirmiş ve soluğu kuaföründe almış. Etiler'deki kuaförü Adem Terzi'ye traş olan Sayışman, daha sonra havalimanına gidip Bağdat'a iş görüşmesine gitmiş...

VALE FİYATI 400 ŞEZLONG FİYATI 5.200
Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'da bu sene fiyatlar aldı başını gitti. Bir otelde konaklamanın bile fiyatının 15 bin liranın üzerinde olduğu yerde yeme-içme fiyatları ise uçtukça uçtu. Lahmacun-ayran fiyatları derken Maça Kızı'nda bir şezlonga ödediğin 4000 giriş ücreti + yüzde 30 servis ücreti eklenince bu fiyat 5.200 liraya kadar çıktı. Tabi her mekana giriş fiyatı böyle değil tabii ama 1.500 liradan aşağı giriş fiyatı bulunmuyor. Geçtiğimiz gün bir iş adamı arkadaşım ile konuşurken evini satmaya karar verdiğini söyledi. Sebebi ise hem beach hem de vale ücretleri olduğunu söyledi. Yalıkavak Marina'nın orada vale ücretleri 400 lira olmuş.



BOZCAADA'NIN İNCİSİ PELAGOS
Çanakkale'nin en önemli tatil merkezi olan Bozcaada'ya geçtiğimiz gün gitme fırsatı yakaladım. Bozcaada'nın kalabalığından uzak çok özel konumunda yer alan Pelagos Otel'i tercih ettim. 1996 yılından itibaren hizmet veren otel son yatırımları ile birlikte neredeyse 5 yıldızlı bir otele dönüşmüş diyebilirim. Deniz manzaralı odaları ve hizmeti ile Bozcaada'da fark yaratıyor. İş insanı Fatih Aslan'ın sahibi olduğu Pelagos Otel, bohem mimarisi, dekorasyonuyla ve Yunan Adası'nda yer alan otellerden bile daha şık. Yunan adalarına çok sık giden biri olarak bunu söylemeden geçmek istemiyorum. Denizin hemen üstünde yer alan odalarından her sabah eşsiz deniz manzarası ile uyanmak istiyorsanız buraya bir göz atın derim.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN