Saygı albümü! MFÖ’ye konser teklifi yağdı: Mazhar Alanson ve Fuat Güner gelen konser tekliflerini elinin tersiyle itti

Türkiye’nin en sevilen müzik gruplarından MFÖ’ye konser teklifi yağdı. Ancak Özkan Uğur’u kaybeden Mazhar Alanson ve Fuat Güner, gelen konser tekliflerini geri çeviriyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2023 Güncelleme 27 Ağustos 2023, 06:59
Saygı albümü! MFÖ’ye konser teklifi yağdı: Mazhar Alanson ve Fuat Güner gelen konser tekliflerini elinin tersiyle itti

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz temmuz ayında hayatını kaybeden MFÖ grubunun solisti Özkan Uğur'u gözyaşları içinde uğurlayan Mazhar Alanson ve Fuat Güner'in, yakın dostlarının vefatının ardından gelen konser tekliflerini geri çevirdikleri ortaya çıktı.

Uzun bir süre konserlere çıkmama kararı alan ikilinin hala büyük üzüntü içinde oldukları belirtildi. Özkan Uğur'un anılarını yaşatmak için, 2024 yılında Özkan Uğur'un anısına 'MFÖ Saygı Albümü' yapılacağı da gelen bilgiler arasında.



12 şarkıdan oluşacak albümde ise, Gökhan Türkmen, Atiye, Şebnem Ferah gibi isimlerin olacağı ve daha birçok isme teklif gideceği gelen bilgiler arasında...



Sanatçı Mazhar Alanson, bir açıklamasında kendilerine MFÖ olarak bundan sonra ne yapacaklarının sorulduğunu belirterek, "Özkan'ın yerine başka bir şey koyulamaz ki. Özkan hem söz yazarı ve şarkıcı, hem sanatçı hem de dublajı yapardı. Bu sebeple onun yerini tutacak kimse olamaz. En büyük şansımız üç doğru adamın birbirini bulmasıdır. Şimdi MFÖ olarak bize ne yapacağımızı soruyorlar. Ancak Özkan'ın yerine kimse alınamaz" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN