Kaan Boyner'den lüks oyuncağına isme özel plaka!

Sosyetede isme özel plaka modası başladı. Bunlara son örnek ise lüks marka araç alan Kaan Boyner oldu. İşte sizler için derlediğimiz 27 Ağustos tarihli Saklambaç TAKVİM haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2023 Güncelleme 27 Ağustos 2023, 06:59
Kaan Boyner’den lüks oyuncağına isme özel plaka!

İÇİNDEKİLER

Sosyetenin tanınmış simalarından Kaan Boyner, önceki gece Bebek'te bir mekandan çıkarken görüntülendi. İsminin ve soyisminin baş harflerinden oluşan, yeni aldığı lüks marka aracı ile görüntülenen iş insanı, 35 milyon lira değerindeki son model aracı ile sahil hattında şov yaptı. (DOĞAN SAVAŞ)

BASTIK: BODRUM'U YIKACAĞIZ
- Son dönemde şarkılarıyla herkesi kendine hayran bırakan Zeynep Bastık, önceki akşam düzenlenen10. Yıl Konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro'da konser verdi. "Ara" şarkısıyla konserine başlayan Zeynep Bastık, aralarında "Marlon Brando", "Bi Tek Ben Anlarım", "Uslanmıyor Bu" ve "Felaket"in de olduğu şarkılarını seslendirdi.

- Kendi şarkılarının yanı sıra Sezen Aksu şarkılarını da söyleyen Bastık, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşatırken performansıyla büyük alkış aldı. Zeynep Bastık; "Her konserde olduğu gibi bugün de enerjim çok yüksek, burada olduğum için çok mutluyum. Şarkılarımızla bugün Bodrum'u yıkacağız" dedi.



ENERJİK KONSER!
Can Bonomo, geçtiğimiz akşam Turkcell Vadi Konserleri serisi kapsamında eşsiz bir konsere imza attı. Biletleri tükenen konserde, enerji dolu performansı ve sevilen şarkıları eşliğinde izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşatan Can Bonomo, sahnede sürpriz konuklara da yer verdi. Demet Evgar, Nova Norda ve Can Temiz'i sahnesinde ağırlayan Bonomo, yaklaşık 2 saat kaldığı sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak duygularını dile getirdi: Bu akşam çok heyecanlı ve mutluyum. Rutin olarak provalarımızı yapıyoruz ama bu akşamki konser için özel olarak hazırlandık.



ÇOK EĞLENECEĞİZ
Arabesk müziğin sevilen grubu Rubato sevenlerine hazırladığı özel repertuarıyla Bodrumlular'a harika bir akşam yaşattı. Neredeyse her şarkıda alkışları toplayan Rubato "Bizim için alkışlarınız çok önemli çünkü geceyi güzel kılan şey sizin alkışlarınız ve bu alkışlarınızın bizim için önemli" dedi ve ekledi: Umarım beğenirsiniz. Hop oturcaz hop kalkacaz çok eğleneceğiz.



BOĞAZ'I AYDINLATTI
Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam romantik aşk şarkılarının sevilen ismi Gökhan Türkmen'i ağırladı. Dinleyicisiyle boğazın ışıltılı görüntüsü altında üçüncü kez buluşan ünlü sanatçı, romantizm rüzgarları estirdi. İlginin yoğun olduğu gecede müzik listelerini kasıp kavuran 'Kalem' isimli şarkısını seslendirerek sahneye çıkan Türkmen, müzik şölenine 'Bitmesin', 'Bir Öykü', 'Mahşer' parçalarıyla devam ederek duygulara tercüman oldu.



GİZEM: EVDE KALDIM
Şarkıcı Gizem, klip çekimi için gittiği Fas'ta aşık olduğu oyuncunun başka bir ülkeye gittiğini öğrenince hayal kırıklığı yaşadı. Güzel şarkıcı "Klipte rol alması için bölgedeki oyunculardan İspanyol asıllı bir genç, bu sırada hep yanımdaydı. Çok etkilendim ve 'Tamam bu kez aşık oldum' dedim. Çekimler iki gün daha aynı platoda devam etti ama benimki gelmedi. Anlayacağınız 'Kalmam' derken yine evde kaldım¨ diye konuştu.

SAHİL TÖRE
Futbolcu gökhan Töre, önceki akşam eşi Buket Töre ile Bebek'te seyir halinde görüntülendi. Sahil havası almaya çıkan çift, gazetecilere selam vermeyi de ihmal etmedi. Birkaç hafta içinde ikinci bebeklerini kucaklarına alacak olan çiftin keyfi de oldukça yerindeydi. (DOĞAN SAVAŞ)

YILDIZLAR GEÇİDİ
Düzenlediği etkinliklerle İstanbullular'ın buluşma noktası haline gelen Maximum Uniq Açıkhava'da Eylül ayı eğlence, konserler, stand-up gösterileri, tiyatro oyunları ve müzikallerle devam edecek. Eğlence 1 Eylül'de pop müziğin fenomen grubu İzel-Çelik- Ercan'la başlayacak. 5 Eylül'de başarılı komedyen Doğu Demirkol, 12-14-18 ve 26 Eylül'de muhteşem oyuncu kadrosuyla Aydınlıkevler seyircisiyle buluşacak. 13 Eylül'de Türk pop müziğin efsane ismi Erol Evgin, 16 Eylül'de son yılların adından sıkça söz ettiren ismi Melike Şahin Maximum Uniq Açıkhava sahnesinde olacak. 19 Eylül'de yıldız isimlerden oluşan kadrosuyla Broadway In Istanbul müzikali, 20 Eylül'de Türk pop müziğinin güçlü sesi Sertab Erener ve Filistin müziğini dünyaya tanıtan ud üçlüsü Le Trio Joubran müzikseverlerle buluşacak. 2 ve 18 Eylül'de İbrahim Selim 'Quiz Night' ile Maximum Uniq Box'ta sürprizlerle dolu, interaktif ve çok eğlenceli bir sohbet gerçekleştirecek.



'SAHİBİNDEN SATILIK'
Türk popunun en güçlü seslerinden Tuğba Özerk yorulmak bilmiyor. Yeni çıkardığı single 'Sahibinden Satılık'ın akustik versiyonu hayranlarıyla buluştu. Şarkının söz ve müziği Tuğba Özerk'in Akustik versiyona özel olarak gündelik yaşamında kullandığı İstanbul Metro durakları, tek kıyafet ve rötuşsuz olarak video çekildi.

BÖLÜM SONU' HEYECANI
Kısa zamanda müziğini geniş kitlelere ulaştıran pop ve R&B müziğinin başarılı ismi Güneş, başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Yayınladığı parçalarla müzikseverlerden tam not almayı başaran genç sanatçı, yeni albüm hazırlıklarına devam ederken sosyal medyada şimdiden hype yaratan yeni şarkısı "Bölüm Sonu"nu erken yayınlama kararı ile hayranlarını sevindirdi. Güneş, yeni şarkısı için, "Çok heyecanlıyım" dedi.



KAFES DÖVÜŞÜNE GEÇTİ
ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman'da Burçin Hatun karakterini canlandıran güzel oyuncu Aslıhan Karalar, Money Talks (Para Konuşur) filmiyle yeniden sevenlerinin karşısına çıkıyor. 30'lu yaşlarda evlat edinilmiş genç kıza hayat veren güzel oyuncu, illegal işlerine bulaşmış akıllı, kuralcı ve sert mizaca sahip. Obalardan kafes dövüşüne geçiş yapan güzel oyuncu, aldığı kareografi ve dövüş dersleriyle de filmde görsel şölen yaşatacak. Filmde Kick Boks Dünya Şampiyonu Selçuk Kılıç'la başrolü paylaşan Aslıhan Karalar'a farklı alanlarda 6 dünya şampiyonu da eşlik edecek.



EFSANE OKUMA PROVASI
Yapımını Aytaç Medya'nın, yapımcılığını Aytaç Ağdağ'ın üstlendiği senarist ve yönetmen Selçuk Aydemir imzalı Efsane filminin oyuncuları okuma provası için bir araya geldi. Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Ayhan Taş, Sadi Celil Cengiz, Elif Ongan, Cemile Canyurt, Rojhat Özsoy, Tuana Tezsay, Devrim Saltoğlu, Ferhan Vural, Burcu Gönder gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Efsane filminin okuma provası da efsane oldu.



SEVGİ SELİ
Galatasaray'ın başkan vekili Erden Timur, eşi Emine hanım ve çocukları ile önceki akşam Bebek'teydi. Çocuklarına dondurma almak için sahile gelen başkan Timur, eşini ve çocuklarını beklediği sırada, Galatasaraylı taraftarlar tarafından sevgi seliyle karşılaştı. Fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarışan taraftarlarla tek tek fotoğraf çektiren Timur, caddede yoğun trafiğin oluşmasına da sebep oldu. (Doğan Savaş)

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN