Hande Erçel'den milyonluk şov! Lüks evinden öyle pozlar paylaştı ki...

Hande Erçel, yaklaşık 70 milyon TL değerindeki villasından pozlarını paylaştı. Evinin dekorasyonu için 3 milyon TL’ye yakın para harcayan Erçel’in elindeki kupa bardağın 600 TL olması çok konuşuldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2023 Güncelleme 26 Ağustos 2023, 07:00
Hande Erçel’den milyonluk şov! Lüks evinden öyle pozlar paylaştı ki...

İÇİNDEKİLER

Hakan Sabancı ile doludizgin bir aşk yaşayan ve son dönemlerde sevgilisi ile tatilden tatile koşan Erçel, İstanbul'a ayak bastı. Erçel, Beykoz'daki milyonluk evini gözler önüne serdi. 2 yıl önce 10 milyon TL'ye satın aldığı villasının değeri 70 milyon TL'ye çıkan Hande Erçel, evinin dekorasyonu için de yaklaşık 3 milyon TL harcadı.



Geçtiğimiz gün sosyal medyadan paylaşım yapan Erçel'in hem tarzı hem de zevkle döşenmiş lüks villasının tasarımı dikkat çekti. Güzel oyuncunun zaman zaman fotoğraflarını paylaştığı Beykoz'daki evinde toprak tonları hakim... Konforun ön planda tutulduğu evin duvarlarını büyük tablolar süslüyor.

KUPA 600 TL
Güzel oyuncunun paylaşımına, "Çok seviyoruz bu doğal hallerini", "Bu zamanda bir hayvan dostu görmek insana ilaç gibi geliyor" ve "Prenses gibisin" şeklinde 6 bine yakın yorum geldi. Erçel'in ev tarzının bedeli de ortaya çıktı. Ünlü ismin çizgili elbisesi bin 293 TL, 'Hogwarts' yazılı kupası ise 600 TL değerinde...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN