Hadise'den Mehmet Dinçerler ile barışma dedikodularına jet açıklama! “Asla..."

Evliliklerinin bitmesinin ardından sosyal medyadan birbirlerine gönderme yaptıkları konuşulan Hadise ve Mehmet Dinçerler’in geçtiğimiz gün bir mekanda görüştüğü ve barıştığı iddia edildi. Ama Hadise cephesi, “Asla mümkün değil” diyerek son noktayı koydu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2023 Güncelleme 26 Ağustos 2023, 07:00
Hadise’den Mehmet Dinçerler ile barışma dedikodularına jet açıklama! “Asla...

İÇİNDEKİLER

Son dönemde gündemden düşmeyen Hadise, 2022'nin nisan ayında Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturmuştu. Bir süre sonra evliliklerinde çatırdamalar olan çift, boşanma kararı almıştı.



Ünlü çiftin saman alevi gibi olan 5 aylık evliliği, Beykoz Adliyesi'nde görülen davada tek celsede bitmişti. O dönem Dinçerler'in, Hadise'nin özgürlüğünü kısıtlayıcı davranışlarda bulunduğu; hatta sahne kıyafetlerine dahi karıştığı iddia edilmişti.



JET AÇIKLAMA!
Aşk hayatında bir türlü yüzü gülmeyen ünlü şarkıcı Hadise, eski eşiyle tekrar gündeme geldi. Ayrılık sürecinde çok konuşulan ünlü çiftin yeniden bir mekanda görüştüğü ve barıştıkları iddia edildi. Hadise cephesinden konuyla ilgili yapılan açıklama şu ifadeler kullanıldı: "Hadise'nin Mehmet Dinçerler'le tekrar bir araya gelmesi asla mümkün değil. Söylentiler tamamen yalan".

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN