Demet Akalın ölümden döndü! Bindiği tekne battı

Demet Akalın, Didim konseri için tekneyle yola çıktı. Ölümden dönen Akalın, “Tekne battı, nasıl sağ çıktık bilmiyorum” ifadelerini kullandı. İşte sizler için derlediğimiz 26 Ağustos tarihli saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2023 Güncelleme 26 Ağustos 2023, 07:00
Demet Akalın ölümden döndü! Bindiği tekne battı

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Demet Akalın, önceki gün Didim konserine Bodrum'dan tekneyle gitmeye kadar verdi. Teknenin iskeleye çarpması ile talihsiz bir kaza geçiren ünlü isim, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Akalın kazayla ilgili şunları söyledi: "İyiyim merak etmeyin. Alnımda şişlik var. Çok kötü bir tekne kazası yaptık.

İskeleye girdi. Tekne saniyeler içinde battı. O tekneden nasıl sağ çıktık ben algılayamıyorum. Kaç kere arandı ambulans hayal meyal hatırlıyorum. Bir arkadaşımızın bayağı parmakları falan ezildi. Teknelere servis yapan bir bot, tesadüfen kurtardı bizi. Çocuklardan da Allah razı olsun."



ŞAŞKINLIK YAŞADI!
Ünlü model Özge Ulusoy, Etiler'de yoldan geçerken bir kuaförün önünde duran ve ilgi odağı olan uçağı merak edip görmeye geldi. Uçak hakkında bilgi alan Ulusoy, uçağın bir talihliye hediye edileceğini öğrenince şaşkınlık yaşadı. Ulusoy, "Şehrin çok merkezi yerinde olduğu için çok dikkat çekiyor, önünden geçtikçe görüyordum. Merakımdan bakmaya geldim. Araba ve ev vereni gördük ama uçak vereni ilk kez görüyorum" dedi.



AİLE POZU!
Hacı Sabancı, 2021'in Ekim ayında Nazlı Kayı ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift, 2022 yılı Haziran ayında ise Çırağan Sarayı'nda düğün yapmıştı. Çiftin bebekleri 15 Ağustos'ta dünyaya gelmişti. Çift kızlarına babaanne Arzu Sabancı'nın isminin geçtiği "Arzu Alara" adını vermişti. İlk torununa kendi adı verilen Arzu Sabancı ise yaşadığı mutluluğu paylaşarak "Sürpriz oldu" demişti. "KELİMELER KİFAYETSİZ"
Geçtiğimiz gün ise Sabancı Ailesi'nden ilk fotoğraf geldi. Nazlı Kayı, kızı ve eşi ile birlikte yer aldığı fotoğrafı "Kelimeler kifayetsiz" notuyla paylaştı. Fotoğrafı görenler beğeni yağmuruna tuttu.

TRAMBOLİN KEYFİ!
Çağla Şıkel önceki gün oğlu Kuzey ve Uzay ile birlikte Ataşehir'deydi. Muhabirlerin fotoğraf isteğini geri çevirmeyerek, çocuklarıyla geldiği eğlence merkezi önünde poz veren Şıkel, her zaman olduğu gibi pozitifliği ve keyifli halleri ile dikkat çekti. Yaklaşık 2 saat oğullarıyla trambolinde vakit geçirerek eğlenen Şıkel, daha sonra ailece yemek yedi. Kendisini fark eden sevenleriyle samimiyetle yakından ilgilenen Çağla Şıkel, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.



KOVBOY CANSU!
Ünlü oyuncu Cansu Tosun, önceki gün İstinye'deydi. Güzel oyuncu muhabirlere, "Arkadaşımla yemeğe geldim ve çok geç kaldım, sonra uzun uzun konuşuruz" dedikten sonra mekana giriş yaptı. Tosun'un kovboy botu ve onunla kombinlediği elbisesi ile farklı tarzı da dikkatlerden kaçmadı.

"BABALAR KIZDIRILMAMALI"
Yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan, önceki gün kızı Zeynep ile birlikte alışveriş için gittikleri İstinye'de objektiflere yansıdı. Muhabirlerle ayaküstü konuşan Hamdi Alkan, kızının elinin sargılı olması üzerine, "Babaları kızdırmamak gerek. Önemli bir şey yok" diyerek espri yaptı.

İMAJ DEĞİŞTİRDİ
Reynmen adıyla tanınan sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Yusuf Aktaş önceki gün İstinye'de görüntülendi. Alışverişe geldiğini söyleyen ünlü ismin saçlarında yaptığı değişiklik ise dikkatlerden kaçmadı. Kardeşiyle birlikte poz vermeyi tercih eden Reynmen, "Konserler devam ediyor yeni bir şey yok" dedikten sonra alışveriş turuna devam etti.

DENİZ MOLASI
Cemiyet hayatının tanınan isimlerinden Jeff Hakko, dört yıldır birlikte olduğu sevgilisi Demet Güngör ile Çeşme'de görüntülendi. Bir beache giden ikili, gün boyu restoran kısmında yemek yiyip sohbet ettikten sonra plaja indi. Kısa bir güneşlenmenin ardından denize giren Güngör'e daha sonra Hakko da eşlik etti. Aynı zamanda profesyonel dalgıç olan ve yüzlerce kez kayıtlı dalış gerçekleştiren Hakko, sevgilisi ile birlikte serin suların tadına baktıktan sonra duş alarak yerlerine geçti. (Ercan AKGÜN)



ÇİFTE KUTLAMA!
Gülben Ergen önceki gece sahne aldığı Vize'de binlerce seyirci karşısında yeni yaşını kutladı. Ergen, Gülşah Saraçoğlu imzalı bir kıyafet giydi. 25 Ağustos doğumlu Ergen'e sahnede doğum günü sürpriz yapıldı. Şaşkınlık ve mutlulukla tebriklerini kabul eden Ergen sahneye gelen pastasını kesti. Konser sonrası İstanbul'a dönen Ergen'e ikinci sürpriz de oğullarından geldi. Uyumadan annelerini evde pastalarıyla bekleyen Atlas, Ares ve Güney Erdoğan, Ergen'i kapıda "İyi ki doğdun" şarkısıyla karşıladı. Duygulanan Ergen tek tek çocuklarına sarıldı.



TORUN SEVİNCİ!
52 yaşındaki Ömür Gedik'in Soner Gedik'le olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Tayga Gedik, anne oldu. İlk kez torun sevincini yaşayan Ömür Gedik hastane odasından çektiği videoyu "Hoş geldin Poyraz" notuyla yayınladı.



MİLAN BEREKETİ
Fulya Zenginer, bir yandan oğlu Milan ile ilgilenirken diğer yandan da iş hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda bir filmde rol alan Zenginer aynı zamanda kendi kurduğu markasıyla ilgileniyor. Instagramda sık sık paylaşımlar yapan Zenginer sosyal medyada hayranları tarafından da büyük ilgi görüyor. Milan'dan sonra işleri yoğunlaşan güzel oyuncu, "Çocuk bereketiyle gelir derlerdi gerçekten doğruymuş. Milan bizim bereketimiz oldu" dedi.



'ALDATMAK' SETE ÇIKTI
ATV'nin, yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Aldatmak' dizisi izleyicilerin büyük ilgisiyle karşılaşan ilk sezonunun ardından yeni sezon için hazırlıkları tamamladı.



HEYECAN ARTIYOR!
Usta oyuncu Vahide Perçin'in hayat verdiği Güzide karakterinin ailesini bir arada tutmak için verdiği mücadelenin ekrana geldiği 'Aldatmak' ikinci sezonda heyecanı iyice artırıyor. İlk sezonu nefes kesen bir noktada bırakan dizinin nasıl ilerleyeceği büyük merak konusu oldu.

GURURU ALMANYA'DA YAŞADI!
Avrupa Şampiyonası C Grubu'ndaki son maçında Almanya ile karşı karşıya gelen A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın maçını izleyenler arasında Samsun Demir de vardı. Bu özel maç için Almanya'ya giden Demir, maçı Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile beraber izledi.

YAZ ŞAMPİYONU!
Şarkıcı Özcan Deniz, önceki akşam Bodrum'da sahne aldı. Sanatçı, sahne performansı ve güçlü yorumuyla okuduğu parçalarla konuklarına güzel bir müzik ziyafeti sundu. Deniz, kendisini dinlemeye gelenlere teşekkür ederek, "Yaz boyunca bir gün olsun beni yalnız bırakmadınız, her sahnemde sizinle birlikte şarkılarımı söylediğim için çok mutlu oluyorum" dedi.



KALPLERE DOKUNDU!
Hande Yener Bitlis'in Ahlat ilçesinde, sahne aldı. Konsere binlerce kişi akın etti ve seyirci rekoru kırıldı. Sahne şovu ve sesi büyük beğeni alan Yener, konser sonunda Ahlatlı çocukları sahneye davet etti. Çocuklarla birlikte kalplere dokuna bir kapanış yapan Yener, sahnede çocuklarla birlikte çektirdiği fotoğrafı, "Çocuklar bizim geleceğimiz" notuyla Instagram hesabından paylaştı.

DÜŞ YAKAMDAN
Irmak Arıcı yeni şarkısı "Düş Yakamdan"ı sevenleriyle buluşturdu. Yeni şarkısı ile yine dinlenme rekorları kırmaya hazırlanan Arıcı, şarkının söz ve müziğine Ömer Uçar ile birlikte imza attı. "Düş Yakamdan" için yapay zekâ ile tasarlanan klipte Arıcı bir anime karakterine dönüşüyor ve mavi saçlarıyla bambaşka biri olarak karşımıza çıkıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN