Burak Özçivit lüks oyuncağıyla Boğaz’da havasını attı!

Burak Özçivit, 10 milyon TL’ye aldığı özel plakalı lüks aracıyla Boğaz’da havasını attı. ATV’nin reyting rekortmeni dizisi “Kuruluş Osman”ın yeni sezon çekimleri için İstanbul’a gelen Özçivit, Bodrum’da tatil yapan eşi Fahriye Evcen ve çocuklarını çok özlediğini dile getirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2023 Güncelleme 26 Ağustos 2023, 07:11
Burak Özçivit lüks oyuncağıyla Boğaz’da havasını attı!

İÇİNDEKİLER

ATV'nin sevilen dizisi 'Kuruluş Osman'ın başarılı oyuncusu Burak Özçivit, önceki gece yeni aldığı aracıyla boğaz turu yaptı. Yeni sezon için çalışmalara başlayan başarılı oyuncu, kendisi için 10 Milyon TL ödediği 2023 model GMC marka pickup ile ilk kez görüntülendi. Bebek'te tur attıktan sonra İstinye'de kameralara yakalanan Özçivit'e, bir arkadaşı eşlik etti.



AİLEMİ ÖZLEDİM!
Aracının camını açarak muhabirlerle sohbet eden Özçivit, yeni arabası için hayırlı olsun dileklerini ileten muhabirlere teşekkür etti. Yeni sezon için sete çıktığını belirten oyuncu, "Setler başladı, ben çalışıyorum. Herkesin merakla beklediğini duyuyorum, çok güzel mesajlar alıyorum" dedi. Eşi Fahriye Evcen ve çocukları Kerem ile Karan'ın Bodrum'da tatilde olduğunu belirten oyuncu, "Setler başladığı için benim tatil dönemin bitti. Eşimi ve çocuklarımı çok özledim, bir an önce kavuşmak istiyorum" dedi.



Karan adındaki ilk çocuğu için geçtiğimiz yıllarda 'KRN' plakalı araç alan oyuncu, şimdiki arabasının plakasını da ikinci çocuğu Kerem'in baş harfleri olan 'KRM' yaptırdı.

TATİLE DEVAM
Bu yazı ailesiyle birlikte Bodrum'da teknede geçiren Fahriye Evcen paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Özçivit ile mutlu bir evliliği olan iki çocuk annesi Evcen son olarak oğlu Karan ile kano keyfini paylaştı. Fahriye Evcen'in oğlu Karan ile eğlenceli halleri ilgi odağı oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN