İbrahim Selim aşka geldi! Gizemli güzel Daye Ay ile birlikteliğini takipçileriyle duyurdu

İbrahim Selim, yeni sevgilisi Daye Ay ile fotoğraflarını paylaşarak birlikteliğini duyurdu. Ünlü çift, romantik pozlarını takipçileriyle paylaştı. İşte sizler için derlediğimiz 24 Ağustos TAKVİM gazetesi saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2023 Güncelleme 24 Ağustos 2023, 06:58
İbrahim Selim aşka geldi! Gizemli güzel Daye Ay ile birlikteliğini takipçileriyle duyurdu

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz haftalarda Daye Ay ile aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu İbrahim Selim, haklarında ortaya atılan söylentiler hakkında açıklamada yapmamıştı. Selim, "Gizemli güzel" ifadelerini kullandığı Ay ile yeni bir birlikteliğe yelken açtığını doğruladı. Selim, sevgilisiyle çekilen fotoğraflarını sosyal medyadan yayınlayarak aşkını ilan etti. Daye Ay da sevgilisi ile pozlarını takipçileriyle paylaşarak, mutluluklarını gözler önüne serdi. Takipçilerinden çifte "Mutluluklar" yorumları yağdı.

ZİYNET'İN YAZI!
Türk pop müziğinin yıldız ismi Ziynet Sali, yeni şarkısı 'Adresi Sormadım'la müzikseverlerle yeniden buluşuyor. Yazın başında şarkısı 'Duy İstanbul'u paylaşan, konserlerde yaptığı sahne şovlarıyla dikkat çeken Sali, "Bu yaz benim yazım oldu. 'Adresi Sormadım' şarkısı şu ana kadar dinleyen herkesten olumlu tepkiler aldı" dedi. Şarkının klibi ise Sali'nin konserlerinde çekilen görüntülerle hazırlandı. "Adresi Sormadım" yarın etiketiyle tüm dijital mecralarda yayınlanacak.



'BARBIE DEĞİL, HARBİYİM'
Tuğba Özerk, önceki akşam Çankırı Belediyesi'nin düzenlediği Tuz Festivalinde sahne aldı. Özerk, sevilen şarkılarını hayranlarıyla hep bir ağızdan seslendirdi. Son zamanlarda Barbie akımına da değinin Özerk, "Bülent hanım bile Barbie oldu. Şaka bir yana kendisini çok sever değer veririm. Ama görüyorsunuz ki hem Barbie'yim hem de harbiyim, ama en önemlisi de harbi olmak" diyerek esprili bir şekilde Bülent Ersoy'a da takılmayı ihmal etmedi.



DÜĞÜN TELAŞI
Melek Mosso önceki gün ailesi ile birlikte İstinye'deydi. Düğün hazırlığı için ailecek çıktığı alışveriş turunda görüntülenen Mosso'nun keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı. Muhabirlerin fotoğraf isteğini geri çevirmeyerek ailesi ile poz veren güzel şarkıcı, "Ailemle alışverişe geldik. Düğün alışverişi yapıyoruz ve çok heyecanlıyım" dedikten sonra yanına gelen hayranları da kırmayarak onlarla fotoğraf çektirdi.

YORGUNLUK ATTI!
Oyuncu Tuğçe Aral geçtiğimiz gün Kaz Dağları'na gitti. Seyehat etmeyi çok seven güzel oyuncu, bu kez annesini tatile çıkardı. Dünyanın birçok yerini gezme fırsatı bulan Aral, "Kaz Dağları'nın ayrı bir güzelliği var. Doğal güzelliğiyle mutlaka gezilmesi görülmesi gereken bir yer" dedi.



DOST MECLİSİ
Oyuncu Mahir İpek, önceki akşam Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden oyuncu, ''Her şey yolunda... Arkadaşlarımızla bir araya geldik. Yemek yedik'' diyerek oradan ayrıldı. (Doğan SAVAŞ)



İDDİALI GELİYOR!
Erdal Kızıldemir, "İnanmıyorum" ve "Mahkum ettin" şarkısına klip çekti. İki şarkı da tüm müzik platformlarda yerini aldı. Kızıldemir'in yayınlanan eserleri müzikseverler tarafından büyük beğeni topladı.

TİCARETE ATILDI
Tuğba Özay, doğal ve organik ürünlere olan ilgi ve tutkusunu kendi markasıyla hayata geçirerek organik zeytinyağı serisini piyasaya sürdü. İş dünyasına adım atan Özay'ın, piyasaya sunduğu zeytinyağı serisi hem organik tarıma katkı sağlayacak hem de sağlıklı yaşam bilincini artıracak.



BOMBA GİBİ GELİYOR
ATV'de ekrana gelen "Esra Erol'da" programının güzel ve başarılı sunucusu Esra Erol, önceki gün Zincirlikuyu'da görüntülendi. Tek başına alışverişe çıkan Erol, bir süre mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Güzel sunucu, yeni sezon öncesi kısa bir alışverişe çıktığını ve bu hafta yapılan provaların ardından haftaya programının başladığını dile getirdi.



'YÜZDE 99 ORJİNALİM'
Türkıye'nin tescilli güzellerinden Demet Şener, İzmir'de bir güzellik merkezine konuk oldu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şener, "Estetikle aranız nasıl?' sorusuna, "Ben doğallıktan yanayım. 95 yılında henüz 18 yaşımı doldurmadan 'Türkiye Güzeli' seçildim ve şu an 46 yaşındayım. Tabii ki küçük dokunuşlar yapıyoruz. Ama radikal değişiklik için erken olduğunu düşünüyorum. Burnum, gözlerim orjinal... Yüzde yüz demesek de yüzde 99 orjinalim" dedi.



HEDİYE ALIŞVERİŞİ
İbrahim Kutluay ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan sosyetik güzel Edwina Sponza, önceki gün İstinye'de görüntülendi. Alışverişini tamamlamış ve hızlı adımlarla yürürken objektiflere takılan Sponza, arkadaşına hediye almaya geldiğini belirterek yine hızla uzaklaştı.

DOĞAL GÜZEL
Oyuncu Emine Ün, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Tek başına alışverişe çıkan Ün, bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Tarzı, fit görünümü ve makyajsız doğal güzelliği ile göz kamaştıran Ün, okuduğu dizi senaryolarının olduğunu ve bu sırada reklam çekimlerine devam ettiğini söyledi.



SAÇLARINI KORUDU!
Haziran ayının sonunda Atina'da sade bir törenle evlenen Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer, Çeşme tatilinde magazin basınına yakalandı. Gittikleri mekanda denize giren Urgancıoğlu ve oldukça keyifliydi. Ünlü oyuncu, eşiyle konuştuğu sırada aldığı güzel bir haber üzerine mutluluğunu dışa vurdu. Denizer, yüzmenin keyfini çıkarıp komple suya girerken, Urgancıoğlu ise saçları bozulmasın diye kafasını suya sokmadı. (Ercan AKGÜN)



SAMYELİ 'KAS'ILDI!
Defne Samyeli, son olarak havuz başında bikinisiyle poz verdi. Turuncu bikinili pozlarını peş peşe paylaşan Samyeli'nin gönderisine binlerce beğeni ve yorum geldi. 51 yaşındaki Samyeli'nin karın kasları da dikkatlerden kaçmadı. Samyeli daha önce verdiği röportajda, "Vücuduma sevgi ve saygı duyuyorum" demişti.

KOMİK BENZETME
Merve Boluğur, Alaçatı'da verdiği pozlarla ilgi odağı oldu. Siyah fileli bikinisiyle kamera karşısına geçen Boluğur, sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı kullanıcılar "Ağa takılmış hamsi", "Sudan çıkmış balık gibi görünüyor" gibi derken, bazıları ise "Sineklik giyse bile yakışır", "Caziben yeter" gibi iltifatlarda bulundu.



KARNI BURNUNDA POZ
Ezgi Mola, Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs'ta evlenmişti. Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen cinsiyet partisiyle erkek bebek beklediğini duyuran ve şu sıralar 7 aylık hamile olan Mola, yeni pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı. Kırmızı bir elbise giyen Mola, iyice büyüyen karnıyla verdiği pozları "Beni hatırladın mı?" notuyla yayınladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN