Güzel sunucu Aslı Turanlı'dan lüks arabalı nispet! Olaylı ayrıldığı eski sevgilisiyle karşılaşınca...

Çapkın iş insanı İzzet Antebi kısa süre önce olaylı bir şekilde ayrıldığı Aslı Turanlı ile bir mekanda karşılaştı. Antebi ve Turanlı bir araya gelmemek için adeta köşe kapmaca oynadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2023 Güncelleme 24 Ağustos 2023, 06:58
Güzel sunucu Aslı Turanlı’dan lüks arabalı nispet! Olaylı ayrıldığı eski sevgilisiyle karşılaşınca...

İÇİNDEKİLER

Geçtığimiz yaz boyunca Bodrum'da mutluluk pozları veren Tuvana Türkay ile İzzet Antebi, bu yaz başında yollarını ayırmıştı.

Biten ilişkisinin hemen ardından sunucu Aslı Turanlı ile yeni bir aşka yelken açan Antebi, aradığı mutluluğu Turanlı'da da bulamamıştı.

Turanlı ve Antebi'nin aşkı, geçtiğimiz haftalarda olaylı bir şekilde sonlanmıştı. Hatta Antebi, Turanlı'yı sokak ortasında aracından indirmişti. Güzel sunucu yoluna bir taksiye binerek devam etmişti.

İlişkilerine nokta koyan ikili, önceki gece Etiler'de bir mekanda karşılaştı. Bir araya gelmemek için her şeyi yapan eski sevgililer, mekan içinde adeta köşe kapmaca oynadı.

KAÇAMAK CEVAPLAR!
Mekanı ilk terk eden Turanlı oldu. Turanlı, bir erkek arkadaşının son model aracıyla mekandan ayrılarak adeta Antebi'ye nispet yaptı.

Güzel sunucu sorulara ise, "Beyefendi normal arkadaşım" diye cevap verdi.

Bir saat sonra mekanı terk eden sosyetik iş adamı ise "Aslı'yı mekanda gördüm. Ama kimse kimseden rahatsız olmadı" diyerek kaçamak cevap verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN