Sokaklara taşan sevda! Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı fena aşka geldi

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı Fransa’da aşka geldi. Ünlü çift, sosyal medyadan paylaştıkları romantik karelerle birlikteliklerini gözler önüne serdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2023 Güncelleme 23 Ağustos 2023, 06:55
Sokaklara taşan sevda! Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı fena aşka geldi

İÇİNDEKİLER

Mustafa Mert Koç ile evliliğin eşiğinden dönen Melisa Aslı Pamuk, gönlünü futbolcu Yusuf Yazıcı'ya kaptırmıştı. İkili Çeşme'de başlayan aşklarını gözlerden uzakta yaşarken Yazıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla birlikteliklerini resmen ilan etmişti.

Fransa'nın Lille takımında forma giyen Yazıcı'yı görmek için Paris'e giden Pamuk, büyük bir sürpriz yaşamıştı. Yazıcı'nın, Pamuk'a evlilik teklifinde bulunduğu ortaya çıkmıştı. Tüm yaşananların ardından Melisa Aslı Pamuk da aşk sessizliğini bozdu.

ROMANTİK KARELER!
Sevgilisinin paylaşımına sessiz kalan Pamuk, 5.2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Yazıcı ile Fransa'da çektirdiği romantik kareleri paylaştı. Sevgilisiyle ortak bir paylaşım yapan güzel oyuncu, sadece siyah kalp emojisi koydu. İkilinin aşk dolu karelerine sosyal medyada yorumlar yağdı.

ÜNLÜ ÇİFT EVLİLİK PLANLARI YAPIYOR
Sevgilisini Türkiye'de görmek isteyen Melisa Aslı Pamuk bir süredir Yazıcı'ya transfer olması konusunda baskı yapıyor. Evlilik hazırlığı yapan çift, İstanbul'da yaşamak istiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN