Lewis Hamilton tatil için Türkiye’yi seçti! Ünlü pilot Kapadokya’nın eşsiz manzarasına hayran kaldı

7 kez Formula 1 Dünya Şampiyonu olan Lewis Hamilton tatil için Türkiye’yi seçti. Hamilton, sıcak hava balonu ile Kapadokya’yı kuş bakışı izledi. Ünlü pilot, Kapadokya’nın eşsiz manzarasına hayran kaldı. İşte sz

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2023 Güncelleme 23 Ağustos 2023, 06:55
Lewis Hamilton tatil için Türkiye’yi seçti! Ünlü pilot Kapadokya’nın eşsiz manzarasına hayran kaldı

İÇİNDEKİLER

Lewis Hamilton Formula 1'deki yaz arasını Türkiye'de tatil yaparak değerlendirdi. Hamilton, Türkiye'nin peribacaları ile ünlü turizm merkezlerinden Kapadokya'yı gezdi. İngiliz sürücü, sabahın erken saatlerinde Kapadokya'da balona bindi ve eşsiz manzaranın tadını çıkardı. Seyahat sırasında bol bol fotoğraf çeken ünlü pilot, Kapadokya'nın eşsiz manzarasına hayran kaldı. O anlarını sosyal medyadan da paylaşan 1 milyondan fazla beğeni aldı. Peş peşe tatil karelerini yayınlayan ünlü sürücüye, binlerce yorum yağdı.


MÜJDEYİ VERDİ!
Güzel oyuncu Birce Akalay alışveriş için geldiği Levent'teki bir AVM'de görüntülendi. Bir mağaza çıkışı objektiflere yansıyan güzel oyuncu, yeni bir dizi projesi ile ekranlara döneceğinin müjdesini verdi. Sonrasında arkadaşları ile yemek yiyen Akalay, daha sonra AVM'den ayrıldı.



SPORA BAŞLADI!
Türk Rock Müziği'nin başarılı isimlerinden Teoman, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Sabahın erken saatlerinde tek başına alışverişe çıkan ünlü rockçı, bir süre mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünlerini inceledikten sonra kuaförün yolunu tuttu. Her zaman olduğu gibi içten ve sempatik tavırları ile etrafına neşe saçan şarkıcı, spora başladığını ve konserlerinin son gaz devam ettiğini söyledi.



YÜRÜYÜŞ ZAMANI!
Futbolcu Volkan Babacan, önceki akşam eşi Hilal Babacan ile Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülendi. Sahil hattı boyunca 1 saat yürüyüş yapan çift, gazetecilere selam vermeyi ihmal etmedi (Doğan SAVAŞ)



ALIŞVERİŞE ÇIKTI
İtalyan şef Danilo Zanna geçtiğimiz gün Maslak'ta görüntülendi. Öğle saatlerinde sahibi olduğu restoranda objektiflere yansıyan Danilo'nun modayı yakından takip eden tarzı dikkatlerden kaçmadı. Mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünlerini inceleyen ve alışveriş yapan ünlü şef, yanına gelen sevenlerini kırmayarak onlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.



ŞİİR DOLU GECE! ŞİİR DOLU GECE!
Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, edebiyat ve sanat tutkunlarını bir araya getirecek özel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Sahnesinde konserden sinemaya, tiyatrodan müzikale birçok farklı projeye yer veren Kuruçeşme, yine bir ilke imza atacak. Yılmaz Erdoğan, şiirlerin büyülü dünyasını Taksim Trio'nun eşsiz müziğiyle buluşturarak, sanatseverlere özel bir şiir dinletisi sunacak.



HEY AMİGO!
Dilan Çiçek Deniz, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. Kocaman kırmızı şapkasıyla poz veren güzel oyuncunun Bozcaada'dan yaptığı paylaşımına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı. Aynı kareyi hikaye kısmından da yayınlayan oyuncu, "Cannes'asın Cannes'asın bırakın yaram Cannes'asın" notuyla da herkesi gülümsetti.



ANNELİK ZOR!
Kenan İmirzalıoğlu ile evliliğinden iki çocuğu olan Sinem Kobal, bir dergiye anneliğe dair çok özel açıklamalarda bulundu. Kobal, "Peş peşe anne olmak hem çok güzel hem de çok zor bir tecrübe... Özellikle ilk dönem hayatında her şey onlar oluyor. Yetmeye, öğrenmeye, anlamaya çalışıyorsun" ifadelerini kullandı.



ORTAYA ÇIKTI!
Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında dava açılan Ozan Güven, o günden sonra ortalarda görünmez oldu. Yaşadığı şiddet olayından sonra gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü oyuncu, önceki akşam Kalamış'taki bir mekanda gizemli bir bayan arkadaşıyla yemek yedi. İkili, gece yarısına kadar baş başa vakit geçirdi. Sık sık hararetli konuşmalarında yaşandığı gecede, ikili mekandan birlikte ayrıldı. (Doğan SAVAŞ)



YILLAR SONRA
Saçlarını kısacık kestiren ve yeni imajıyla farklı bir görünüme bürünen Yıldız Tilbe, Çeşme tatilinde objektiflere yakalandı. Uzun yıllar sonra denizde ilk kez görüntülenen Tilbe, işletmeci Burak Kılıç ile beraber bir mekana konuk oldu. Kırmızı bikinisiyle suya giren ve kısa saçlı haliyle asi rockçılara benzeyen sanatçı, yüzmeyi fazla sevmediği için kıyıya yakın yerde arkadaşıyla konuşmayı tercih etti. (Ercan AKGÜN)

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN