Görenler gözlerine inanmıyor! Bir deri bir kemik kaldı: Sosyetik isim Süreyya Yalçın'ın son hali şoke etti

Türkiye’nin en zengin kadınları arasında gösterilen sosyetik isim Süreyya Yalçın, son haliyle yine şaşırttı. Gün geçtikçe eriyen ve 1.5 milyar Dolar servetiyle dikkat çeken Yalçın’ın, günlük menüsü salata, ananas ve balık olunca sosyal medyada, “paran var ye gitsin” yorumları yapıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2023 Güncelleme 21 Ağustos 2023, 08:17
Görenler gözlerine inanmıyor! Bir deri bir kemik kaldı: Sosyetik isim Süreyya Yalçın’ın son hali şoke etti

İÇİNDEKİLER

Merhum iş insanı Faruk Yalçın'ın kızı olarak tanınan Süreyya Yalçın'a yaklaşık 1.5 milyar dolar servet kaldı.

Lüks yaşamı ve son derece pahalı takılarıyla hep ön planda olan Yalçın, yaptığı harcamalarla da her zaman zenginliğini gözler önüne sermekten çekinmiyor.

Eşi Ozan Baran ile hayatını Amerika'da sürdüren sosyetik isim, tatil için sık sık Türkiye'yi tercih ediyor. Bodrum'da lüks bir villası bulunan Yalçın, her sene olduğu gibi bu sene de tatilinin büyük kısmını tatil cennetinde geçiriyor.

Haziran ayında yaklaşık 50 bavula yakın takı ve elbiseyle Bodrum'a gelen ünlü isim bu kez zenginliğiyle değil görüntüsüyle dikkat çekmişti.

BİR DERİ BİR KEMİK!
Yaz başından beri zayıflığıyla gündeme gelen ve her geçen gün eriyen Yalçın hakkında, sosyal medyada Anoreksiya olduğuna dair haberler çıkmıştı.

Yıllardır kilo problemi çeken ve bunun sıkıntılarını hep dile getiren Yalçın, son görüntüsüne üzülenlere, "Eğer öyle bir hastalığım olsa hemen yardım alırım.

Çünkü ölümden korkuyorum. Ama şu an sağlıklıyım" dedi. Öte yandan Sosyetik zenginin, günlük menüsünde ise oldukça şaşırttı.

Sabahları sadece ananas ve salata ile geçiştiren Yalçın, akşamları tek öğün balık yiyor.

Yalçın'ın bu menüsünü gören sosyal medya kullanıcıları ise "O kadar paran var. Ne zaman yiyeceksin?", "Ye gitsin" ve "Zenginlik içinde yoksulluk çekiyorsun" gibi yorumlar yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN