Zeynep Bastık ormanda! İlginç kıyafetiyle yine dikkatleri üstüne çekti

On binlerce kişiye müzik ziyafeti çeken Zeynep Bastık, ilginç kostümüyle de dikkat çekti. İşte sizler için derlediğimiz 20 Ağustos TAKVİM gazetesi saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ağustos 2023 Güncelleme 20 Ağustos 2023, 06:59
Zeynep Bastık ormanda! İlginç kıyafetiyle yine dikkatleri üstüne çekti

İÇİNDEKİLER

Türk pop müziğinin yıldız isimlerinden Zeynep Bastık, yaz konserlerine devam ediyor. Dün akşam Kemerburgaz Kent Ormanı'nda sevenlerinin karşısına çıkan Bastık, yakında başlayacağı turnesinin de müjdesini verdi. Muhteşem seyirci kalabalığının Zeynep Bastık'ı coşkuyla karşıladığı gecede hayranları şarkıcıya her parçada tek bir ağızdan eşlik etti. Ünlü şarkıcı, duygulanarak "Benim koromun şahaneliğine bakar mısınız?" sözleriyle sevenlerini mutlu etti.



SON 2 GALA
Bodrum Yalıkavak'ta sahneye çıkan Özcan Deniz, bir kez daha sold out yaptı. Mekanda çıktığı 6 sahnesinde de kapalı gişe yapan şarkıcı, yoğun istek üzerine koserini uzattı. Muhteşem sahne performansı ile hayranlarını coşturup sabaha dek eğlendiren sanatçının misafirlerinin çoğunluğunun kadınlardan oluşması da dikkatlerden kaçmadı.

SİNAN FARK ATACAK!
Yaz başından beri Türkiye'nin birçok farklı ilinde on binlerce kişiyle buluşan Sinan Akçıl, 27 Ağustos'taki Paraf Kuruçeşme Arena konseri öncesinde sıkı bir kampa girdi. Bodrum'daki Vitalica isimli detoks merkezinde özel bir programa katılan başarılı müzisyen, sadece 2 günde tam 4 kilo verdi. İlk kez çıkacağı Kuruçeşme Arena sahnesi için büyük bir titizlikle hazırlanan Akçıl, "Kedi" şarkısının klibini de ilk kez burada sevenleriyle buluşturacak. Türk ve yabancı dansçılardan oluşan özel ekiple seyircisine unutulmaz bir gece yaşatacak olan pop müziğin başarılı ismi, Karadeniz halk oyunları ekibiyle de ses getirecek bir şova imza atacak. Sinan Akçıl, tüm geliri şehit aileleri ve yakınlarına bağışlanacak bu anlamlı konserinde piyanosuyla da binlerce kişiyi akustik bir yolculuğa çıkaracak.



DURMAK BİLMİYOR
Popçu Serdar Ortaç, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde, yoğun ilgi üzerine sekizinci kez sevenleriyle bir araya geldi. Parçalarıyla hayranlarının sevinçlerine, üzüntülerine, duygularına tercüman olan ünlü popçu, bir kez daha kendine hayran bıraktı. Kuruçeşme sahnesi, eğlenmek isteyen binlerce müzikseverin yine vazgeçilmezi oldu.



İZMİR'İ SALLADI
Konser maratonuna hız kesmeden devam eden İbrahim Tatlıses, önceki akşam Çeşme'de bir mekanda sahne alarak sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. En sevilen klasiklerini hayranları için seslendiren müziğin İmparator'u, yine tatilcilerin vazgeçilmezi oldu. 'Allah Allah', 'Tamam Aşkım', 'Mavi Mavi' gibi hareketli şarkılarıyla dinleyicileri yerine oturtmayan Tatlıses, 'Sarhoş', 'Bir Kulunu Çok Sevdim' gibi slow parçalarıyla duygusal anlar yaşattı.



MÜZİKAL TADINDA KONSER
İrem Derici, dün akşam İstanbul Maslak'taki Maximum Uniq Açıkhava'da sahneye çıktı. Özel tasarlanmış sahnesi, ışık gösterileri, dansçıları, kıyafetleri ve söylediği şarkılarla tam bir şov kızıydı. Adeta rengarenk bir müzikal sunan İrem Derici ve ekibi, performanslarıyla kendilerini izlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.



MOTOSİKLET KEYFİ
Güzel oyuncu Bensu Soral, önceki gün erkek kardeşi ile motosiklet keyfi yaptı. Kardeşi ile olan keyifli anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Sorallar'ı motorun üzerinde görenler "Asfaltı ağlattılar" diye yorum yaptı. Oyuncunun, sosyal medya paylaşımına da kısa süre içinde binlerce beğeni ve yorum yağdı.



SAÇLAR DA TATİLDE
Komedi filmlerinin aranılan isimlerinden Şinasi Yurtsever, eşi Ferihan Kaya ile birlikte tatile çıktı. Birkaç gündür Çeşme'de olan ve hem geceleri hem de gündüzleri farklı mekanları dolaşan çift, bir beach'te denize girdi. Rol alacağı yeni proje için saçlarını kazıtan usta komedyen, çekimler öncesi eşiyle dinlenip enerji topluyor. Hava sıcaklığının yüksek olduğu saatlerde suya giren ikili, kısa süre yüzdükten sonra el ele tutuşup şezlonglarına yürüdü. (Ercan AKGÜN)

'BU HALDE NASIL TANIDINIZ?'
Bugün doğum günü olan ve 40 yaşına girdiği bu özel gününü Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı 'Cerebral Palsy' Türkiye'ye hediye edeceğini duyuran İbrahim Büyükak, Çeşme'de trafikte seyir halindeyken objektiflere yansıdı. Eşi Nurdan Büyükak ile birlikte bir beach'e gitmek için 3 tekerlekli motosiklete binen ünlü oyuncu ve senarist, kendilerini çeken gazetecileri görünce "Bu halde bizi nasıl tanıdınız" diyerek gülümsedi. (Ercan AKGÜN)



BU TARZ ASLIŞAH
Sosyetik Aslışah Alkoçlar'ın Bodrum tatili tam gaz devam ediyor. Önceki gün sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan ünlü güzel, spor tarzı ile gözleri kamaştırıyor.



ACELECİ ECE
Güzel sunucu Ece Erken, önceki gün alışveriş için gittiği İstinyePark'ta objektiflere takıldı. Muhabirlerin fotoğraf isteği üzerine acelesi olduğunu belirten yıldız isim, hızla aracına binip gözden kayboldu.



TARZIYLA BÜYÜLEDİ!
Türk Sanat Müziği'nin yaşayan efsanesi, Diva Bülent Ersoy "Barbie" imajının büyük etkisi devam ederken, önceki akşam Maslak'ta bir mekanda yaptığı sahne performansı, tarzı ve güzelliğiyle yine büyüledi. Sahnede sesi ve güzelliğiyle yine devleşen Diva Bülent Ersoy, ünlü modacı Tolga Çam imzalı göğüs dekolteli pembe özel tasarım kostümü ile de tam not aldı.



55 BİN KİŞİLİK FESTİVAL
Şile Belediyesi Başkanı İlhan Ocaklı ev sahipliğinde düzenlenen 34'üncü Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali, Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla beşinci gününde de büyük ilgi gördü. Festivalde önceki akşam şarkıcı Murat Dalkılıç, sahne aldı. Şile ve İstanbul genelinden yaklaşık 55 bin kişinin katıldığı festivalde adeta bayram havası yaşandı. Birbirinde güzel şarkılarını, kendisini dinlemeye gelen binlerce kişi ile söyleyen Dalkılıç, "Böyle muhteşem bir kalabalığa konser vermek benim için gurur verici. İyi ki geldiniz. Muhteşem bir akşam bizleri bekliyor" dedi.



'DİNAMİK' İÇİN GÜN SAYIYOR!
Eğlenceli ve bir o kadar da dinleyenleri hareketlendirecek olan Ero'nun yeni şarkısı "Dinamik", Sony Müzik Türkiye etiketiyle 18 Ağustos Cuma günü müzikseverlerle buluştu. Sözleri Ero'ya ait olan yeni single "Dinamik"in bestesinde Rey, düzenlemesinde ise Young C. imzası bulunuyor. Drill müziğin sevilen ve başarılı isimlerinden Ero, yeni şarkısı "Dinamik" ile 18 Ağustos'ta tüm platformlarda yeniri aldı!



HASRET SONA ERİYOR
Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ilk sezonunda en çok konuşulan dizi olan Bozdağ Film imzalı 'Ateş Kuşları' dizisinin ikinci sezonundan ilk tanıtımı yayınlandı. Merakla beklenen 'Ateş Kuşları' için geri sayım başladı. Tanıtımda Gülayşe ve Kara'nın nikah masasına oturması ve Barbaros'un nikahı basması seyircide merakı arttırırken sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yerini aldı. 'Ateş Kuşları'nın ikinci sezon ilk tanıtımı yayınlandıktan kısa süre sonra sosyal medyada gündem olarak binlerce yorum ve yoğun övgü alırken, ikinci sezonda da en çok konuşulan dizi olacağını göstermiş oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN