Düğünde şıklık yarışı! Cesur elbiseleriyle gövde gösterisi yaptılar: Hadise, Ezgi Eyüpoğlu, Yağmur Tanrısevsin...

Ünlü modacı Nedret Taciroğlu’nun kızı Yasemin Taciroğlu ve iş insanı Ahmet Uras düzenlenen görkemli törenle nikah masasına oturdu. Şarkıcı Hadise ve ekranların sevilen oyuncuları Yağmur Tanrısevsin, Hande Erçel ve Ezgi Eyüboğlu, giydikleri cesur kıyafetleri ile dikkat çekti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ağustos 2023 Güncelleme 20 Ağustos 2023, 06:59
Düğünde şıklık yarışı! Cesur elbiseleriyle gövde gösterisi yaptılar: Hadise, Ezgi Eyüpoğlu, Yağmur Tanrısevsin...

İÇİNDEKİLER

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Yasemin Taciroğlu, önceki akşam Ahmet Uras ile Çırağan Sarayı'nda muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Sosyetenin ve magazin dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı düğünde, adeta şıklık yarışı yaşandı.

Şarkıcı Hadise ve ekranların sevilen oyuncuları Yağmur Tanrısevsin, Hande Erçel ve Ezgi Eyüboğlu, giydikleri cesur kıyafetleri ile dikkat çekti.

Bu isimler arasında düğünde adeta şıklık yarışı yaşandı. Ünlü güzellerin arasındaki ilginç ilişkiler ise yeniden hatırlandı.



KÖŞE KAPMACA OYNADILAR
Ezgi Eyüboğlu, oyuncu Kaan Yıldırım ile 2016-2019 yılları arasında evli kaldı. Çiftin boşanmasının ardından Yıldırım, gönlünü Hadise'ye kaptırdı. Ayrıca Hande Erçel'le de aşk yaşadı. Üstelik Hadise ile Hande, Hakan Sabancı aşkı ile de pişti oldu! 3 ünlü güzel, düğünde göz göze gelmemek için adeta köşe kapmaca oynadı...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN