Sabancılara veliaht! Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı bebeklerini kucağına aldı: Bebeklerine verdikleri isim belli oldu

Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı bebeklerini kucağına aldı. Çift, kızlarına babaanne Arzu Sabancı’nın adının olduğu “Arzu Alara” ismini verdi. Sosyal medyada “Kaynanam Arzu Sabancı olsa kendi adımı bile Arzu olarak değiştirirdim ” yorumları yapıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ağustos 2023 Güncelleme 18 Ağustos 2023, 07:03
Sabancılara veliaht! Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı bebeklerini kucağına aldı: Bebeklerine verdikleri isim belli oldu

İÇİNDEKİLER

Sosyetenin tanınmış isimlerinden olan Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı, 10 Ekim 2021'de Ömer-Arzu Sabancı çiftinin yalısında dünyaevine girmişti.

25 Haziran 2022'de ihtişamlı bir düğün yapan çift, geçtiğimiz günlerde ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Anne ve babalık heyecanı yaşayan Hacı- Nazlı Sabancı çifti, kızlarına babaanne Arzu Sabancı'nın adının olduğu "Arzu Alara" ismini verdi.

Hamileliği süresince Instagram hesabından sık sık pozlarını paylaşan Nazlı Sabancı, hastane odasında kızının adının yazılı olduğu bir objeyi paylaşarak, "Hayatımıza hoş geldin prenses. Arzu Alara Sabancı. 15.08.2023" notunu düştü.

TEBESSÜM ETTİREN YORUMLAR!
Nazlı Sabancı'nın paylaşımına kısa sürede beğeniler çığ gibi yağdı. Öte yandan gönderinin altına yapılan yorumlar ise bir hayli güldürdü.

Yeni doğan kızlarına "Arzu Alara" ismini veren Nazlı Sabancı'ya, "Kaynanam Arzu Sabancı olsa kendi adımı bile Arzu olarak değiştirirdim", "Babamın adını bile Arzu koyardım", "Yedi sülalemin adını Arzu diye yapardım", "Bir sürü Arzu'lar doğururdum. Arzucan, Arzunur, Arzusu..." ve "Hepimiz Arzu'yuz" gibi komik yorumlar yapıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN