77'lik Süperstar Ajda Pekkan yıllara meydan okuyor! Fiziğiyle ve performansıyla gözleri büyüledi

77 yaşındaki Pekkan, fiziğiyle ve performansıyla yıllara meydan okuyor. İşte sizler için derlediğimiz 18 Ağustos TAKVİM gazetesi saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ağustos 2023 Güncelleme 18 Ağustos 2023, 07:03
77’lik Süperstar Ajda Pekkan yıllara meydan okuyor! Fiziğiyle ve performansıyla gözleri büyüledi

İÇİNDEKİLER

Ajda Pekkan'ın önceki gün Kuruçeşme sahne aldı. Tarzıyla her zaman ikon olan Pekkan, cesur ve iddialı sahne kostümüyle farkını bir kez daha ortaya koydu. Fırfırlı, pudra renkli şık pantolonunu, transparan ve kolları otrişli korsesiyle tamlayan Pekkan, yine göz kamaştırdı. Pekkan yoğun ilgiden dolayı konserine gelenlere teşekkür etti. Sevenleriyle de dertleşen Pekkan, "Bu gece birbirimize soru sorsak, cevap versek...Çünkü o kadar çok özledim ki sizlerle sohbet etmeyi. Sizleri seviyorum" dedi. Pekkan, 'Moda Yolunda', 'Milyonzade' şarkılarıyla Yeşilçam'a götürdü ve nostalji rüzgarları estirdi.



KALP KIRMIYORUZ TABAK KIRIYORUZ
Fedon önceki akşam Bodrum'da bir mekanda sahne aldı. Fedon'u yalnız bırakmayan hayranları mekanı doldurdu. Sahnenin ilerleyen saatlerinde Fedon tabak kıran misafirlerine espriyle karışık takılarak, "Tabak kırıyoruz kalp kırmıyoruz ama hesap gelince konuşacağım sizinle" sözü misafirleri arasında gülüşmeye neden oldu.



ALTINI TAKAMADI!
Deniz Seki, yapımcı Emir Kaya ve Moda Tasarımcısı Sevda Asoubar'ın Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşen düğününe katıldı. Seki, çiçeği burnundaki çifte tam altın vererek mutluluklar diledi. Seki, gelinin üzerine altını takamayınca Asoubar'ın gelinliğinin içine altını bırakarak eğlenceli anlar yaşattı.

ALIŞVERİŞ MOLASI!
Ezgi Mola, geçtiğimiz gün Zincirlikuyu'da görüntülendi. Doğuma sayılı günlerin kaldığı şu zamanlarda tek başına AVM'ye gelen güzel oyuncu, bir süre mağazaları dolaştı. Kısa süren alışveriş turu sonrasında arkadaşlarıyla bir araya gelen Mola, her zaman olduğu gibi neşeli ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.



TEMPO YAPTI!
Oyuncu Murat Danacı Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Danacı, "Son olarak 3391 km" adlı sinema filminde konuk oyuncu olarak yer aldım. Ankara'da yaşıyorum. İzmir çekimlerim tamamlandı. İstanbul çekimleri için geldim. Bildiğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Son bir ayda filmimizin adı gibi sanırım 3391 km yapmışımdır" diyerek güldürdü.


İSPAT PEŞİNDE
"İsmimi çaldılar, ben kendimi ispat edebilmek için mücadele veriyorum" diyen Hakan Gürses dert yandı. Kendisini birinin taklit ettiğini söyleyen sanatçı Gürses, "6 yıldır kendimi kendim olduğuma ispat etmeye çalışıyorum" dedi. Bu kişiyi şikayet ettiğini de söyleyen Gürses, karışıklık yüzünden işlerinden olduğunu dile getirdi. Şu sıralar yeni bir albüm de çıkaran Gürses, mağduriyetinin giderilmesini istedi.



TAKLİTÇİ CEREM!
Cerem Onurluer, Bodrum'da sevenleriyle buluştu. Genç şarkıcı, Yıldız Tilbe'nin ''Olsun mu Olmasın mı'' şarkısını söylerken dinleyicinin, "Yıldız Yıldız'' tezahüratları sonrası tüm şarkıyı Tilbe taklidiyle söyledi. Onurluer, mimikleri, sesi ve danslarıyla konuklara eğlenceli anlar yaşattı.



TERS KÖŞE YAPACAK!
2018 yılında 'Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları' projesinde dinlenme rekorları kıran Aleyna Tilki, bu kez de 'Serdar Ortaç Şarkıları' projesiyle yola çıkıyor. Projedeki birçok sanatçının aksine, en az bilinen Yıldız Tilbe şarkılarından birini seçerek, Yalnız Çiçek'le başarı yakalayan Aleyna, bir kez daha aynı stratejiyle arenaya çıkıyor. Genç şarkıcı, Ortaç'ın hitlerini tercih etmek yerine daha az bilinen "Ayrı Gitme"yi seslendirdi.



SAVAŞ BAŞLADI!
Eşi ve çocuklarıyla birlikte Çeşme'de tatilde olan Şoray Uzun, kaldıkları Boyalık otelin denizinde adrenalin ve eğlence dolu bir gün geçirdi. Eşi Elçin Uzun, çocukları Kaan, Okan ve Selimcan ile beraber denizde su savaşı yapan ünlü isim, sıcak havada yapılabilecek en güzel aktiviteye imza attı. Su tabancalarıyla acımasızca birbirlerine savaş açan Uzun ailesi, neşeli halleriyle renkli görüntüler oluşturdu. (Ercan AKGÜN)



GÜLÜMSE ÇEKİYORUM
Şarkıcı Aleyna Dalveren, Çeşme'de bir beachte yorgunluk attı. Kırmızı mayosuyla iskeleden denize giren Dalveren, uzun süre suyun keyfini çıkardı. Denizden çıkacağı sırada arkadaşından kendisinin fotoğraflarını çekmesini isteyen güzel şarkıcı, pozlarını verdikten sonra şezlonguna geçerek güneşlenmeye devam etti. (Ercan AKGÜN)



BEĞENİ YAĞDI!
Ebru Şahin, eşi Cedi Osman ile çıktığı Çeşme tatilinden fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. Eşine poz veren ünlü oyuncu, paylaşımlarıyla sosyal medyada gündem oldu. Şahin'in fotoğraflarını görenler, güzel oyuncuya beğeni ve yorum yağdırdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN