Ünlü şarkıcı Gülben Ergen 'bankada olay çıkardı' iddiasını ortaya atan takipçisini ifşa etti!

Gülben Ergen, kendisini bir bankanın camlarını yumruklayarak çalışanları tehdit etmekle suçlayan takipçisini ifşa etti. Ergen, “Kamera kayıtlarıyla belgeleyerek size cevap vereceğim” dedi. İşte sizler için derlediğimiz 17 Ağustos tarihli Saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2023 Güncelleme 17 Ağustos 2023, 07:00
Ünlü şarkıcı Gülben Ergen ’bankada olay çıkardı’ iddiasını ortaya atan takipçisini ifşa etti!

İÇİNDEKİLER

Gülben Ergen'e sosyal medyadan mesaj atan bir kadın "Senin konserine gidip sana prim yaptıran bu millet acaba bugün mesai dışında bir bankanın camlarını yumruklayarak 'ben Gülben Ergen'im, bu bankanın sahiplerini tanıyorum' diyerek saygısızlık ve tehdit ettiğini biliyor mı acaba? Sen kimsin ya, hadsiz kadın" dedi.



Kadını Instagram hesabından paylaşarak ifşa eden Ergen ise kamera kayıtlarıyla belgeleneceğini söyledi. Ergen, "Bu mesajınızı bankanın adı ve kamera kayıtlarıyla belgeleyip size cevabınızı vereceğim. Bana değil herhangi bir müşterinize yapılan bu saygısızlığa nezaketle nasıl bir uyumla yaklaştığımı kamera kayıtlarından birlikte izleyeceğiz" dedi.



SEVGİ SELİ
Beşıktaş'ın yıldız futbolcuları Cenk Tosun ve Necip Uysal, önceki akşam eşleri ile Bebek'teydi. Dondurma ve kumpir yemek için çıktıklarını söyleyen futbolcular, yoğun ilgiyle karşılaştı. Dondurma aldıkları sırada, onlarca kişi futbolcularla fotoğraf çektirmek istedi. Kimseyi kırmayan Cenk Tosun, eşine waffle yapan mekan çalışanının fotoğraf çektirmek istemesi üzerine, ''Kardeşim sen telefonunu bana ver. Ben çekeyim'' dedi.
Doğan SAVAŞ



KEYİFLER YERİNDE!
Güzel oyuncu Ceren Moray alışveriş için geldiği Kanyon'da görüntülendi. Eline kahvesini alan ve müzik dinleyen Moray, kameraları görünce bir hayli şaşırdı. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden oyuncunun keyfi yerindeydi. Yeni sezonda ekranlarda olacağını söyleyen ünlü oyuncu, okuma provalarının çok iyi geçtiğini söyledi.



KALPLERE DOKUNDU
Oğuzhan Koç, geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de sahne aldı. Sahnenin büyülü atmosferi Koç'un hayranlarının yoğun ilgisiyle doldu taştı. Dillerden düşmeyen 'Aşk Beni Yendi' şarkısıyla sahneye çıkan Koç, "Çok güzel bir akşam... Yağmur yağacak diye çok korktum. Ama yağsa da eminim hepiniz burada olurdunuz" sözleriyle müzikseverleri selamladı.



FİZİĞİYLE ÖN PLANDA!
Bir haftadır Çeşme'de olan ve her gün yeni bir mekana giden Berrak Tüzünataç, bir beachte görüntülendi. Uzun süre kumsalda oturup güneşlenen Tüzünataç ve sevgilisi, daha sonra serinlemek için denize ilerledi. Erkek arkadaşına denizin içinde bir şeyler anlatan Tüzünataç'ın sık sık etrafına bakınması dikkatlerden kaçmadı. Serinliğin tadını çıkaran ikili, daha sonra şezlonglarına geri dönerek güneş altında sohbete devam etti. Kendine iyi bakan güzel oyuncu, düzgün fiziğiyle mekanın en dikkat çekti.
Ercan AKGÜN



TÜM GÖZLER ONDA!
Dünyanın en zenginleri listesinde yer alan ve 2008'de vefat eden iş insanı Faruk Yalçın'ın kızı Süreyya Yalçın, son dönemde verdiği kilolarla ve yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Hayatını Amerika'nın Miami şehrinde sürdüren, Türkiye'ye sık sık tatile gelen Yalçın, sosyal medyayı da aktif kullanıyor. Yalçın, Instagram hesabından son olarak tatil karelerini yayınladı ve paylaştığı fotoğraflara "Tüm gözler üzerimde" yazdı.



BELLİ DEĞİL!
Oyuncu Cihangir Ceyhan, tatil için Çeşme'yi seçti. Oğlu İlhan ve avukat arkadaşı Emre Yağan ile birlikte denize giren Ceyhan, vaktinin büyük bir kısmını oğluyla oyun oynayarak geçirdi. Henüz küçük olduğu için yüzmeyi bilmeyen oğlunu yanından ayırmayan baba Cihangir'in ufaklığı havaya attığı anlar kameralara yansıdı. Mekan çıkışında sorularını yanıtlayan oyuncu, Azer Bülbül'ün hayatını anlatan filmde rol alacak kişinin henüz belli olmadığını, yoğun bir iş temposunun kendisini beklediğini ve şimdilik dinlendiğini söyledi.
Ercan AKGÜN



GEZGİN İŞ BAŞINDA!
Sunucu Esra Gezginci, bu yaz da tatilini Çeşme'de geçiriyor. Gezginci, sezon öncesi hem dinlenip enerjisini topluyor hem de farklı mekanlar keşfediyor. Alaçatı'da gezerken moda tasarımcısı Başak Cankeş'in mağazasına denk gelen sunucu, içeri girip ürünleri incelemekten kendini alamadı. Yazlık kıyafetlerin yanı sıra İstanbul'un kış dönemi için de alışverişe başlayan Gezginci, Başak Hanım'ın tasarımlarına bayıldığını söyledi.
Ercan AKGÜN



KARADENİZ ÇIKARMASI!
ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam ikinci sezona hızlı bir giriş yapıyor. Ekip Karadeniz çekimleri öncesi bir araya gelerek prova yaptı. Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Saban'ın yer aldığı, yapımcılığını KYN Yapımevi'nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan'ın oturduğu dizinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. İkinci sezonuna Karadeniz'de başlayacak hikâyenin ön hazırlığı da ekiple birlikte yapıldı. Önümüzdeki günlerde Karadeniz'e sete çıkmaya hazırlanan ekip, bir araya gelerek saç, makyaj ve kostüm provası yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN