Alina Boz aşka geldi! Güzel oyuncu, Evirgen’in kabarık aşk hayatıyla ilgili problem yaratmıyor! İkilinin romantik pozuna beğeni yağdı

Güzel oyuncu, Evirgen’in kabarık aşk hayatıyla ilgili problem yaratmıyor. Sevgilisiyle el ele göz göze karesini kalp emojisi ile sosyal medyadan yayınlayan Boz'a beğeni yağdı. İşte sizler için derlediğimiz 16 Ağustos TAKVİM gazetesi saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2023 Güncelleme 16 Ağustos 2023, 06:57
Alina Boz aşka geldi! Güzel oyuncu, Evirgen’in kabarık aşk hayatıyla ilgili problem yaratmıyor! İkilinin romantik pozuna beğeni yağdı

İÇİNDEKİLER

Uzun yıllardır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile aşk yaşayan Alina Boz, ilişkisini geçtiğimiz haftalarda noktalamıştı. Ayrılığı fırsat bilen çapkın işletmeci Umut Evirgen, Alina Boz ile yakınlaşmıştı. Daha önce Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi birçok ünlüyle aşk yaşayan Evirgen, sosyal medya hesabından Boz ile birlikteliklerini ilan etmişti.

EVLİLİK UZAK DEĞİL
Birlikte Yunanistan'da tatil yapan Alina Boz ve Umut Evirgen ünlü fotoğrafçı Muhsin Akgün'ün objektifine aşk dolu pozlar poz vermişti. Evirgen ile yeni bir aşka yelken açan güzel oyuncudan geçtiğimiz gün romantik bir paylaşım geldi. Sevgilisiyle el ele göz göze karesini kalp emojisi ile sosyal medyadan yayınlayan Boz'a beğeni yağdı. Dört yıllık eski sevgilisi Mithat Can Özer'le bile çok fazla paylaşım yapmayan Boz'u görenler, "Sen bu adama abayı yaktın", "Umarım seni üzmez" ve "Evlilik uzak değil" gibi yorumlar yapıldı.

ANNE OLDU!
Hacı Sabancı ve sosyetik güzel Nazlı Sabancı, 10 Ekim 2021'de evlenmişlerdi. Çift, mutlu evliliklerini bebekle taçlandırdı. Özel bir hastanede doğum yapan Nazlı Sabancı, geçtiğimiz gün sabah saatlerinde bebeğini kucağına aldı. İkilinin bir kızı oldu. Tüm Sabancı Ailesi'nin hastaneye geldiği öğrenildi. Nazlı Sabancı'nın müstakbel eltisi, Hakan Sabancı'nın kız arkadaşı Hande Erçel de hastaneye koştu. Ünlü çifti, ilk tebrik edenlerden biri de Erçel oldu.

TANITIMI MERAK UYANDIRDI
ATVnin yeni sezona damga vurmaya hazırlanan dizisi Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi'nin ilk tanıtımı yayınlandı. İzleyicinin büyük ilgisiyle karşılaşan dizinin tanıtımı için sosyal medya üzerinden çok sayıda yorum yapıldı. İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, Nur Yazar'ın yer aldığı ilk tanıtım, imkansızlıklar ile dolu bir aşk hikayesinin seyirciyle buluşacağının sinyalini verdi.



EV SAHİBİ OLDU!
Oyuncu Billur Pınar Yılmaz, önceki gün Ataşehir'deydi. Yeni evi için alışverişe çıktığını ifade eden Yılmaz, ''Uzun bir süredir ev sahibim kira zammı konusunda baskı yapıyordu artık yoruldum, kendi evimin sahibi oldum. Her ne kadar borca girmiş olsam da 'kötü ev sahibi insanı ev sahibi yaparmış' sözü benim için hayata geçmiş oldu. Buradan sizlerin vesilesiyle kendisine teşekkür etmek istiyorum'' diyerek gülümsedi.



YOĞUN TEMPO
Selen Görgüzel yakın arkadaşı Esra Ezmeci ile birlikte önceki gün Zincirlikuyu'da bir araya geldi. Görgüzel, ''Erken vakitlerde ve yoğun tempoda çalışıyoruz fırsat buldukça dinlenmeye çalışıyoruz'' dedi. Kısa bir alışveriş turu da yapmayı ihmal etmeyen ikili, daha sonra meydan katında bulunan bir restoranda yemek yiyip keyifli vakit geçirdi.



AYAKLARINI SAKLADI!
Eskiden konserlerinden kalan boş günlerini Urla'da evinde geçiren Zeynep Bastık, artık işletmeci sevgilisi Ali Can Ayyıldız'ın işi nedeniyle Bodrum'a gidiyor. Şarkıcı, geçtiğimiz gün bir plajda mayokinisiyle poz verdi. Ancak ayaklarını göstermedi. Bunun nedeni de sık sık ayaklarına övgüler düzen ve fotoğraflarını paylaşan takipçileri olarak gösterildi.

GÖZ KAMAŞTIRDI!
Pop müziğinin başarılı isimlerinden Derya Uluğ, geçtiğimiz gün Zincirlikuyu'daydı. Tek başına AVM'ye gelen başarılı şarkıcı, tarzı ile göz kamaştırdı. Yoğun bir tempoda konser verdiğini belirten Uluğ, "Konser haftası diyebiliriz, bu sıralar biraz yoğun tempoda çalışıyoruz" açıklamasında bulundu.



TELEFONDAN KOPAMADI
Her yaz sezonunda kız arkadaşlarıyla birlikte Çeşme'de tatil yapan Gizem Karaca, bu kez fitness eğitmenliği yapan kuzeni Ersan Becerik ile beraber tatildeydi. Bir beache giden güzel oyuncu, gün boyunca şezlongda telefonla vakit geçirip bir şeyler içerken, kaslı vücuduyla göze çarpan kuzeni ise denize girip yüzerek hareketli bir gün geçirdi. Şezlongun etrafındaki birkaç metrekarelik alandan dışarı çıkmayan ve sabit bir gün geçiren Karaca'nın yaptığı en büyük aktivite ise bir ara yerinden kalkıp ayağıyla kuma şekil çizmesi oldu. (Ercan AKGÜN)



ÇEŞME AŞIKLARI!
Her sene kız kıza Çeşme'nin keyfini çıkaran İzmirli güzel Melissa Gizem, bu yaz oyuncu sevgilisi Oktay Çubuk ile birlikte tatil yapıyor. Bir beach'e gelen ikili, yüzmek yerine yanlarına getirdikleri köpekleri Eva ile vakit geçirdi. Minik dostlarını öpücüklere boğan çift, aralarda birbirleriyle de öpüşüp sarılarak aşk dolu görüntülere imza attı. Köpekleriyle birlikte selfie çekilip şezlonga geri dönerken, Çubuk'un sevgilisinin poposuna birkaç kez vurması ve Melissa'nın gülüşmeleri objektiflerden kaçmadı. (Ercan AKGÜN)

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN