Yıldız Tilbe sahnede öyle bir şey yaptı ki! Hayranları alkış yağmuruna tuttu

Kısacık saçlarını gösteren ünlü sanatçı, hayranları tarafından alkış yağmuruna tutuldu. İşte sizler için derlediğimiz 15 Ağustos tarihli saklambaç haberleri....

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2023 Güncelleme 15 Ağustos 2023, 06:57
Yıldız Tilbe sahnede öyle bir şey yaptı ki! Hayranları alkış yağmuruna tuttu

İÇİNDEKİLER

Yıldız Tilbe, geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de sahne aldı. Taşlarla süslenen siyah bluzu ve taytı ile sahneye çıkan Yıldız Tilbe, farklı tarzını bir kez daha konuşturdu. Sahnede parlayan Yıldız, hem coştu hem de binlerce müzikseveri konseri boyunca coşturdu. Sık sık imaj değiştiren Tilbe, şarkılarını seslendirdiği sırada binlerce hayranının önünde bir anda peruğunu çıkarttı.



HADİSE RÜZGARI
Türk pop müziğine damga vuran Hadise, yaz konserlerinde rekor kırmaya devam ediyor. Antalya'da binlerce hayranı ile buluşan Hadise, eşsiz performansıyla muhteşem bir müzik şölenine imzasını attı. Biletleri günler öncesinden tükenen konserde Hadise, gri siyah ışıltılı mini bir elbise giydi. Hadise, şarkıları ve güzelliği ile izleyenleri kendine hayran bıraktı.

ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN!
Simge, Didim'de sevenleri ile buluştu. Ünlü şarkıcı, müzik listelerini işgal ettiği birbirinden hit şarkıları ile görsel bir şov sergiledi. Enerjisi ve güzelliği ile sahnede adeta devleşen Simge'nin konser biletleri günler öncesinden tükendi. "Aşkın Olayım" şarkısını sahnede 100 çocukla söyleyen Simge, bir ara seyircilerin arasına indi ve hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri de kırmadı.



HAYIRLI EVLAT
Ferhat Göçer, önceki akşam Bodrum'da sahne aldı. Göçer, dillere pelesenk olmuş parçalarını kendisini dinlemeye gelen binlerce hayranıyla birlikte seslendirdi. Müzik kariyerine 19 yaşında Bodrum'da başladığını söyleyen Göçer, "Üniversitedeyken gitarımı alıp, Bodruma geldim. Annem doktor olmamı çok istiyordu, hem onun isteğini yerine getirdim hem de kendi istediğimi" diyerek kendisini izlemeye gelen annesi Fatma Nevin Göçer'in yanına gidip, "Anne ben şarkıcı oldum" esprisiyle ellerinden öptü.



JEST SAATİ!
Buray, konser maratonuna tüm hızıyla devam ediyor. Bodrum ve Çeşme'de sevenleriyle buluşan sanatçı, yeni şarkısı "Olmuşum Leyla"yı sahnede ilk kez söyledi. Buray, hayranlarından büyük bir alkış ile çok beğendiklerini duyunca "Söylediğim şarkılarda sizin enerjiniz var" dedi.



AYRILIĞIN ARDINDAN
Birkaç hafta önce oyuncu sevgilisinden ayrılan İsmail Hacıoğlu, kafasını dağıtıp stres atmak için birkaç günlüğüne Çeşme'ye geldi. Arkadaşlarıyla beraber bir beache giden Hacıoğlu, denize yalnız başına girdi. Boynundaki kocaman takısıyla dikkat çeken ve biraz kilo verdiği gözlenen ünlü oyuncu, suda karşılaşıp kendisine selam veren vatandaşlarla da kısaca selamlaşıp ilerlemeye devam etti. (Ercan Akgün)

DENİZ KEYFİ!
Ezgi Mola, eşi Mustafa Aksakallı ile Çeşme'de bir beachte kahkahası bol bir gün geçirdi. Mola, suda yürüyüp sohbet ederken eşinin onu güldürmesiyle birlikte uzun süre gülmekten kendini alamadı. Bir süre sonra ünlü oyuncuyu kucağına alıp dakikalarca suyun üzerinde tutan Aksakallı, sevgisini göstermek için eşinin göbeğinden uzun uzun öptü. (Ercan AKGÜN)



BİTMEYEN SOHBET!
Komedi oyuncusu Hacı Ahmet Ak, hafta sonu Çeşme'de denize girdi. Arkadaşlarıyla birlikte bir mekana giden Ak, uzunca bir süre muhabbet etti. Gün bitmeden denize girmeye karar veren oyuncu, merdivenlerden inip suyun içinde yürüyerek kendi localarının olduğu yere geldi. (Ercan AKGÜN)



YOĞUN İLGİ!
tanıtımı için D&R'la Türkiye turnesinde olan İclal Aydın, Ayvalık ve Urla'dan sonra hafta sonu Çeşme'de okuyucularıyla bir araya geldi. Kendine yazdığı 17 mektuptan oluşan otobiyografi türündeki roman kitabını sevenleri için imzalayan Aydın, Çeşme Marina D&R'da yoğun ilgiyle karşılaştı. Oluşan kuyruğun bitmemesi ve etkinliğin uzaması üzerine olayı hızlandırmak içinmağazanın depo kısmında devam eden İclal Aydın, sevenlerine kitapları bir süre buradan imzalayıp verdi. (Ercan AKGÜN)

ANLAMLI KUTLAMA!
Sanatçı Gökhan Akar doğum gününü depremzede çocuklar ile Hatay'da konser vererek kutladı. Akar, sahnede doğum günü pastasının mumlarını çocuklarla birlikte dilek tutarak üfledi. Akar, 6 aydır Hatay'da bulunduğunu ve o zamandan beri ailesini hiç görmediğini söyledi.



MUHTEŞEM YASEMİN!
Başarılı komedyen Yasemin Sakallıoğlu geçtiğimiz akşam Harbiye'de muhteşem bir gösteriye imza attı. Sakallıoğlu, esprilerinin yanı sıra, 26 kişilik dans ekibiyle yaptığı koreografiler ve seslendirdiği şarkı ile tam bir sahne şovu sergiledi. Dans ekibiyle 10 gün boyunca çalışan Sakallıoğlu, anlattığı hikayelerle misafirlerini gülmekten kırdı geçirdi.



AİLE BABASI!
Berkay önceki akşam Kıbrıs'ta sahne aldı. Ünlü isim "Eğlenip eğlendireceğim, Kıbrıs'ı çok özlemişim" dedi. Yakın zamanda basına yansıyan eşi Özlem Ada Şahin'e villa aldığı yönündeki haberleri soran muhabirlere şarkıcı, "Ben o evi kızım Arya doğmadan önce almıştım. Sevdiklerime, eşime ve aileme imkanlarım doğrultusunda elimden geleni yapmaya çalışıyorum" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN