Konser sarktı ortalık karıştı! Resul Dindar ve Demet Akalın arasında gerginlik: Sahneyi paylaşamadılar

Artvin’inde peş peşe sahne alan Resul Dindar ve Demet Akalın arasında gerginlik yaşandı. Akalın’ın sahneye erken çıkmak istediğini söyleyen Dindar, “Ben buranın çocuğuyum, sen beni tanımıyorsun” deyince Akalın sahneye çıkarak tepki gösterdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2023 Güncelleme 15 Ağustos 2023, 06:57
Konser sarktı ortalık karıştı! Resul Dindar ve Demet Akalın arasında gerginlik: Sahneyi paylaşamadılar

İÇİNDEKİLER

Artvin'in Arhavi ilçesinde bu yıl 49'uncusu düzenlenen Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali 5. gününde düzenlenen konserde Karadeniz müziğinin güçlü ismi Resul Dindar ve ünlü şarkıcı Demet Akalın sahne aldı.

Sahneye ilk önce Dindar çıkarken sevilen şarkılarını sevenleriyle buluşturdu. Festival programı kapsamında saat 20.30-22.00 arasında sahne Dindar'ındı. Programa göre 22.00'de sahne alması gereken Akalın, konseri uzatan Dindar'a tepki gösterdi.

SEN BENİ TANIMIYORSUN!
Konser devam ederken görevlinin Dindar'ın yanına gelerek kulağına bir şeyler fısıldamasının ardından Dindar, Demet Akalın'ın sahneyi kedisine devretmesini istediğini iddia etti. Mikrofonu alarak sahne önüne gelen Dindar, "Demet Akalın 22.30'da sahneye çıkmak istiyormuş, eğer çıkmazsa gidecekmiş. Ben buranın çocuğuyum, ben Karadeniz müziğiyim.

Sen beni tanımıyorsun, benim saatim on bir" dedi. Dindar'ın konuşmalarının ardından sahneye çıkan Akalın, Dindar ile bir süre konuştuktan sonra sahneden indi. Daha sonra sonra Dindar bir müddet daha konsere devam edip inince, sahneye Akalın çıkarak sevenleriyle buluştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN