Gelin kaynana dayanışması! Pınar Deniz müstakbel kayınvalidesi ile Saraybosna’yı gezdi

Pınar Deniz, Saraybosna Film Festivali için Bosna Hersek’e giden sevgilisi Kaan Yıldırım’ı yalnız bırakmadı. Evlilik hazırlığına başlayan çifte, yakışıklı oyuncunun annesi Seyhan Yıldırım da eşlik etti. Deniz, müstakbel kayınvalidesi ile birlikte Saraybosna’yı gezdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2023 Güncelleme 15 Ağustos 2023, 06:57
Gelin kaynana dayanışması! Pınar Deniz müstakbel kayınvalidesi ile Saraybosna’yı gezdi

İÇİNDEKİLER

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla, aşklarını gözler önüne seriyordu. Temmuz başında beraberliklerinin birinci yıldönümünü kutlayan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım İngiltere tatillerinde evlilik kararı almıştı.

Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde Yıldırım'ı etiketleyerek "İşte öyle bir şey ... 06.08.2023" notuyla ağlarken çekilmiş bir karesini paylaşmıştı. Yıldırım ise, sevgilisi Deniz ile karelerini, "Senin bana nasip olman, şahsi hayatımın en değer biçilmez talihidir" notunu düşmüştü.

SARAYBOSNA'YA GİTTİLER!
Yıldırım'ın ablası Nilüfer Yıldırım ile aralarından su sızmayan Deniz, geçtiğimiz günlerde yakışıklı oyuncunun annesi Seyhan Yıldırım ile Instagram'da takipleşmeye başlamıştı. Aileye giren Deniz, geçtiğimiz gün Saraybosna Film Festivaline giden sevgilisini yalnız bırakmadı.

Ünlü çifte, anne Nilüfer Yıldırım da eşlik etti. Müstakbel kayınvalidesi ile Saraybosna'yı gezen Deniz, evliliğin yakın zamanda olduğunu böylelikle göstermiş oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN