İkiz bebek beklediğini İbrahim Tatlıses açıklamıştı! Hamilelik haberleri sonrası konuşan Yasemin Şefkatli: “Erken...”

İdo Tatlıses ile 2021 yılında dünyaevine giren Yasemin Şefkatli’nin ikiz bebek beklediğini kayın babası İbrahim Tatlıses açıklamıştı. Hamilelik haberleri sonrası ilk kez Şamdan Plus’a konuşan Şefkatli, “Kayınbabam bizden erken davrandı” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ağustos 2023 Güncelleme 11 Ağustos 2023, 06:56
İkiz bebek beklediğini İbrahim Tatlıses açıklamıştı! Hamilelik haberleri sonrası konuşan Yasemin Şefkatli: “Erken...”

İÇİNDEKİLER

İbrahim Tatlıses'in şarkıcı oğlu İdo Tatlıses, iki yıl önce sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleriyle magazin dünyasının gözde çiftleri arasında yer alan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'den geçtiğimiz günlerde müjdeli haber gelmişti.

İbrahim Tatlıses çiftin, ikizleri olacağını katıldığı bir programda duyurmuştu.

"ÇOK HEYECANLIYIM"
Yasemin Şefkatli hamileliğiyle ilgili ilk kez Şamdan Plus'a konuştu. Anne olmak için sabırsızlanan Şefkatli, "Kayınbabam İbrahim Tatlıses, heyecanlandığı için bizden önce davrandı, hamileliğimi ve ikiz bebek sürprizini açıkladı.

Bebek sahibi olmayı tabii ki istiyorduk ama yine de öğrenince şaşırdık. Bir de üzerine tek çocuk beklerken ikiz olduğunu öğrenmek müthiş bir heyecan oldu. Hâlâ inanamadığım, kendimi içine sokamadığım duygu durumları var. Beni ne bekliyor, nasıl bir hayatımız olacak diye düşündükçe daha çok heyecanlanıyorum" diyerek duygularını dile getirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN