Bomba aşk bitti! Afra Saraçoğlu ihaneti affetmedi: Mert Ramazan Demir'e noktayı koydu

Aşklarını gizli yaşamayı seçen Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun ilişkisi sessiz sedasız bitti. İddialara göre Demir, Saraçoğlu’nu bir başka oyuncu güzelle aldattı. İhanete uğradığını öğrenen güzel oyuncu, Demir ile yollarını hemen ayırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ağustos 2023 Güncelleme 09 Ağustos 2023, 06:59
Bomba aşk bitti! Afra Saraçoğlu ihaneti affetmedi: Mert Ramazan Demir’e noktayı koydu

İÇİNDEKİLER

Mert Yazıcıoğlu ile uzun yıllardır devam eden ilişkisini ani bir şekilde sonlandıran Afra Saraçoğlu, rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le anılmıştı.

Magazin dünyası bu dedikodu ile çalkalanırken Saraçoğlu ve Demir, çıktıkları tatilde öpüşürken yakalamıştı. Göcek'te tatil yaparken objektiflere yansıyan çiftin böylelikle aşkları belgelenmişti. Ardından Portekiz'e gidip aşk tazeleyen ikili, dosta düşmana ilişkilerini ilan etmişti.

ALDATILDI İDDİASI!
Bütün bunların ardından son dönemlerde sessizliğe bürünen çiftin aralarında karabulutlar geziyordu.

Eskisi gibi sosyal medyadan paylaşımda yapmayan çift, ayrılık dedikodularını da beraberinde getirmişti. Ve bu söylentiler doğru çıktı. Saraçoğlu ve Demir'in sancılı başlayan ilişkileri bitti. Sette başlayan arkadaşlıkları bu yaz aşka dönüşen çift, kısa süreli birlikteliklerini sona erdirdi.

Hatta bu ilişkinin bitmesinin sebebi olarak Mert Ramazan Demir'in, Afra Saraçoğlu'nu aldatması gösterildi. İddialara göre Saraçoğlu'yla olduğu dönemde başka bir oyuncu güzelle görüşen Demir, yakayı ele verince Saraçoğlu ihaneti affetmedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN