Yılın aşk bombası! Mithat Can Özer ile ilişkisi biten Alina Boz'un yeni aşkı belgelendi: O isimle pozları peş peşe geldi

Çapkın işletmeci Umut Evirgen, Mithat Can Özer’den 15 gün önce ayrılan Alina Boz’la olan aşkını sosyal medyadan ilan etti. Bununla da yetinmeyen Evirgen, Instagram’da eski aşklarıyla olan fotoğraflarını da sildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Temmuz 2023 Güncelleme 26 Temmuz 2023, 06:57
Yılın aşk bombası! Mithat Can Özer ile ilişkisi biten Alina Boz’un yeni aşkı belgelendi: O isimle pozları peş peşe geldi

İÇİNDEKİLER

Alina Boz, 4 yıldır beraberlik yaşadığı Mithat Can Özer ile nikah masasına gitmesi beklenirken ayrılık haberi ile şaşırtmıştı.

Sürpriz ayrılığın ardından güzel oyuncunun adı işletmeci Umut Evirgen ile aşk dedikodularına karışmıştı. Evirgen yılın aşk bombasını belgeledi.

Ünlü işletmeci yeni aşkı Boz ile kameralar karşısına geçerek poz verdi ve Instagram hesabında paylaşarak ilanı aşk etti. Evirgen bugüne kadar güzel oyuncular Tuba Büyüküstün, Serenay Sarıkaya, Melisa Şenolsun ve Farah Zeynep Abdullah gibi aşklarıyla manşetleri süslemişti.



GEÇMİŞE SÜNGER ÇEKTİ!
Aşk yaşadığı bu ünlü güzellerle Instagram'dan hesabından aşk karelerini de yayınlayan ünlü işletmeci, hayatına kim girerse girsin bu kareleri silmemişti. Fakat Alina Boz'un hayatına girmesiyle Evirgen, kural bozdu. Eski aşklarıyla olan fotoğraflarını tek tek kaldıran çapkın, geçmişe adeta sünger çekti.

ÇİFTİN ROTASI YUNANİSTAN OLDU
Çift, birlikte Yunanistan'a gitti. Evirgen, sevgilisi Boz'a jest üstüne jestler yaptı. Önceki gün ortaya çıkan karede ikilinin mutlulukları yüzlerine yansıdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN