Rotayı hasret belirledi! Yusuf Yazıcı'yı özleyen Melisa Aslı Pamuk aşk tazelemeye koştu

Yusuf Yazıcı ile yeni bir aşka yelken açan Melisa Aslı Pamuk, sevgilisinin hasretine dayanamadı. Pamuk, geçtiğimiz gün Fransa’ya aşkının yanına uçtu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2023 Güncelleme 25 Temmuz 2023, 07:03
Rotayı hasret belirledi! Yusuf Yazıcı’yı özleyen Melisa Aslı Pamuk aşk tazelemeye koştu

İÇİNDEKİLER

İlk olarak Takvim Gazetesi'nin duyurduğu Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı aşkı tam gaz ediyor. Bir dönem Oğuzhan Özyakup ile evliliğin eşiğinden dönen, daha sonra oyuncu Mustafa Mert Koç ile ilişki yaşayan Pamuk, geçtiğimiz haftalarda gönlünü Yusuf Yazıcı'ya kaptırmıştı.

Bu sezon aşkların başlangıç yeri olan Çeşme'de tanışan ve ilişkileri burada ortaya çıkan Pamuk ve Yazıcı'nın ortaya çıkan fotoğrafları aşkı belgelemişti.



SOLUĞU FRANSA'DA ALDI!
Çeşme'deki tatilini kısa kesen ve sezon hazırlıkları için takımının Fransa'daki antrenmanlarına katılan Yazıcı'nın biricik aşkı Pamuk, Türkiye'de kalmıştı.

Bu süreçte sosyal medyada birbirlerine beğeniler yağdıran çift, aşklarının boyutunu bir kez daha göstermişti. Birbirlerinden ayrı kalmak zorunda kalan çift, daha fazla dayanamadı. Pamuk, geçtiğimiz gün sevgilisinin yanına Fransa'ya gitti. Uçaktan ve Fransa'dan paylaşımlar yapan güzel oyuncu, bu durumu gözler önüne serdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN