Simge Sağın kendini ödüllendirdi! 7 milyon 500 bin liraya

Konserden konsere koşmaya devam eden ünlü şarkıcı Simge Sağın, 7 milyon 500 bin liraya son model araç satın aldı. Kesenin ağzını açan Simge Sağın, lüks otomobiline isminin ve soy isminin baş harflerinden oluşan özel "SS" yazılı plaka taktırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2023 Güncelleme 24 Temmuz 2023, 06:57
Simge Sağın kendini ödüllendirdi! 7 milyon 500 bin liraya

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz sene "Aşkın Olayım" şarkısı ile tüm Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Simge Sağın, en son Harbiye Açık Hava konserini hınca hınç doldurmuş ve binlerce insan Harbiye'de uzun kuyruklar oluşturmuştu. Galatasaray'ın dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile özdeşleşen "Aşkın Olayım" şarkısını bu konserde yoğun istek üzerine 3 kere söyleyen Sağın, son dönemdeki başarısıyla da kendisini ödüllendirmiş.



ÖZEL PLAKA!
Daha önce lüks marka araca binen Simge, şimdilerde kendisine son model 7 milyon değerinde bir araç almış. Bunun için kesenin ağzını açan Simge Sağın, isminin ve soy isminin baş harflerinden oluşan özel "SS" plakalı aracı için 7 milyon 500 bin lira gibi rakam ödemiş... 2022-2023 yılına damgasını vuran Simge Sağın'ı gönülden tebrik ediyorum... Sağın, bu yıl konserden konsere koşmaya devam ediyor.



MİLYONLUK YATIRIM
Şimdiye kadar kazandıklarını gayrimenkule yatıran şarkıcı Berkay, duyduğuma göre iyice İzmirli olmuş. Aslen Ankaralı olan Berkay'ın ailesinin büyük bölümü yıllar önce İzmir'e taşınmış. Kardeşine Alaçatı'da bir restoran açan Berkay, kendisine de buradan bir yazlık satın almıştı. Yaz aylarının büyük bölümünü ailesi ile birlikte İzmir-Çeşme'de geçiren Berkay, geçtiğimiz sene 18 milyon lira vererek buradan arazi satın almış... Alaçatı'nın merkezine çok yakın konumda olan arazi büyük değer kazanmış. Birçok inşaat firması bu araziyi almak için teklif verseler de Berkay, bu teklifleri geri çevirmiş. Çocuklarının geleceği için bu araziyi satmama kararı almış...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN