Bikinisini çıkarıp üstsüz güneşlenmişti! Nesrin Cavadzade'nin şoke eden hareketi neden yaptığı belli oldu! 5 milyon TL'ye...

Bodrum’da bir otelin iskelesinde üstsüz güneşlenen Nesrin Cavadzade’nin bu hareketi neden yaptığı belli oldu. İddiaya göre, önümüzdeki hafta bir mücevher markasının yüzü olacak ve 5 milyon TL’yi cebine koyacak olan Cavadzade, güneş yanığı izi olmasın diye bu yönteme başvurmuş.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2023 Güncelleme 22 Temmuz 2023, 19:00
Bikinisini çıkarıp üstsüz güneşlenmişti! Nesrin Cavadzade’nin şoke eden hareketi neden yaptığı belli oldu! 5 milyon TL’ye...

İÇİNDEKİLER

Yaptıkları ile gündemden düşmeyen Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz gün bir markanın daveti üzerine soluğu Bodrum'da almıştı.

Kaldığı otelin iskelesinde objektiflere yansıyan güzel oyuncu siyah bikinisiyle dikkat çekmişti.

Sıcaktan bunalan Cavadzade, bir süre sonra kendini serin sulara atmıştı.

Sonrasında denizden çıkan güzel oyuncu, bikini üstünü çıkartıp güneşlenmeye başlamıştı.

Çevredekilere aldırış etmeyen ve sere serpe uzanan ünlü oyuncu, rahatlığıyla şaşırtmıştı. İlk kez böyle görüntülenen oyuncunun, bu yapmasının sebebi ise bambaşka çıktı.

İZ KALMASIN DİYE!
İddialara göre güzel oyuncu önümüzdeki hafta bir mücevher firmasının marka yüzü olacak ve 5 milyon TL reklam ücreti alacakmış. Firma yetkilileri Cavadzade'den, vücudunda güneş yanığı izlerinin olmaması yönünde bir talepte bulunmuş.

Güzel oyuncuda, çekimler sırasında herhangi bir güneş yanığı izi olmasın diye, kaldığı otelin iskelesinde bikini üzerini çıkarmış. Tabii ki gazetecilerin orada olduğundan habersiz olduğu için, ortaya bu görüntüler çıkmış.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN