Sosyete onu konuştu! Seren Görgüzel'in kızı İlknaz Bektaş iki esere 70 milyon TL verdi

Selen Görgüzel’in kızı İlknaz Lauren Bektaş, Londra’da düzenlenen müzayedede iki eseri 70 milyon TL’ye alınca, bütün Londra sosyetesinde merak uyandırdı.İşte sizler için derlediğimiz 14 Temmuz tarihli Saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Temmuz 2023 Güncelleme 14 Temmuz 2023, 06:56
Sosyete onu konuştu! Seren Görgüzel’in kızı İlknaz Bektaş iki esere 70 milyon TL verdi

İÇİNDEKİLER

İlknaz Lauren Bektaş, Dursun Gündoğdu'nun kurucusu olduğu 'DG Art Project'te 'art dealer' (sanat tüccarı)oldu.

Selen Görgüzel'in kızı Bektaş geçtiğimiz günlerde ise Londra'da düzenlenen, Avrupa rekorunun kırıldığı Modern ve Çağdaş Sanat Müzayedesi'ne katıldı ve dünyaca ünlü koleksiyonerler ile yarıştı.



Bektaş, adını sakladığı sanat aşığı bir Türk iş insanı için İtalyan ressam ve heykeltıraş Lucio Fontana'nın eserini 1 milyon 800 bin Euro (51 milyon 462 bin TL), Alman sanatçı Albert Oehle'nin tablosunu da 570 bin Euro'ya (16 milyon 296 bin TL) aldı. 24 yaşındaki Bektaş'ın bu başarısı hem iş dünyası hem sanat camiasında yankı uyandırdı.

EGE ÇIKARTMASI



Buray, konser maratonuna Ege turnesiyle devam ediyor. Bodrum Antik Tiyatro'da sahne alan sanatçı, hayranlarıyla buluştu. Bir yıl aradan sonra Bodrum'da sahne alan Buray; "Bodrum'un enerjisi bende başka. Burası bana hep aşkı hatırlatıyor. Herkes aşkına sahip çıksın" dedi. Öte yandan Buray, yarın Çeşme Açıkhava'da sahne alacak.

SÜRPRİZ GELİYOR!

Şarkıcı Murat Balcı, yeni single çalışması 'Ahde Vefasız'ı müzikseverlerle buluşturdu. Akıllardan silinmeyecek bir klibe de imza atan Balcı, klibindeki tabut sahnesiyle ortaya renkli görüntüler çıkardı. Şarkı hakkında konuşan Balcı, ''Çok içime sinen bir iş oldu. Peşine arka arkaya iki sürpriz projem daha olacak. Hele bir tanesi öyle böyle sürprizli değil!'' diyerek sevenlerini heyecanlandırdı.

ANNEYE ÖZEL


Ünlü sanatçı Linet, annesi için hazırlanan yeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu. Yeni şarkısı için İsrail'de bir radyo programına katılan Linet, 'Beni Seyredin' adlı şarkım annemin anısına yazıldı. Beni yetiştiren, beni ben yapan annem Leyla, benim tüm dünyamdı" dedi.

HEYECAN BAŞLADI!


Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Sabancı geçtiğimiz gün Bebek'teydi. Tekne ile Bebek iskelesine gelen Nazlı Sabancı muhabirlerle sohbet etti. Sosyetik isim, "Kısa bir tatile çıktık döndük. Her şey iyi gidiyor, hamileliğimle ilgili hiçbir zorluk yaşamıyorum. Artık doğum yaklaştı. Hacı da ben de çok heyecanlıyız" dedi. (Aydın Hamza)

KISA BİR MOLA!



İş insanı Gül Ergi yoğun temposuna ara vererek yazın keyfini çıkarmaya devam ediyor. Tatil rotasını Bodrum'a çeviren Ergi, önceki gün katıldığı davette şıklığıyla yine göz kamaştırdı. Bronz tenine giydiği mavi kıyafetiyle beğenileri toplayan Ergi, yazı ağırlıklı olarak Bodrum'da geçireceğini söyledi.

DOKSANLAR GECESİ



Göhkhan Tepe önceki akşam Bodrum Türkbükü'nde sahne aldı. Programının ilk bölümünü slow şarkılarıyla bitiren sanatçı, konuklarına oldukça duygusal anlar yaşattı. Programının ikinci yarısında doksanlı yılların sevilen şarkılarıyla başlayan Tepe, hareketli ve enerji dolu şarkılarıyla sahnesini tamamladı.

DÜNYAVEVİNE GİRDİLER!



Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Köksal Toptan iş insanı yeğeni Hamit Topaloğlu'nun kızı Melisa Topaloğlu'nun iş insanı Mehmet Kara'nın oğlu Talha Kara ile evlilik töreninde nikah şahitliği yaptı. Tören sırasında gelini olan yeğeni Melisa Topaloğlu'na nikah cüzdanını veren ünlü siyasetçi Köksal Toptan, "Çok değerli eşim Saime Toptan ile 57 yıllık evliyim, çok ama çok mutluyum hala ilk günkü gibi heyecanımı hiç kaybetmedim. Sizde bu heyecanla hep mutlu olun mutlu kalın' dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN