İlkay Gündoğan'ın Barcelona'ya imza atması evde kriz çıkardı! Eşi Sara Arfaoui çocuğunu...

İngiltere'de yaşamaktan her fırsatta şikayet eden Fas asıllı İtalyan model Sara Arfaoui, eşi İlkay Gündoğan'ın Barcelona'ya transferini bile istememiş... Fransa veya İtalya'da çocuğunu büyütmek isteyen yenge, İspanya'ya gitmek istemeyince kısa süreli kriz çıkarmış ama daha sonra olay tatlıya bağlanmış...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Temmuz 2023 Güncelleme 08 Temmuz 2023, 07:02
İlkay Gündoğan’ın Barcelona’ya imza atması evde kriz çıkardı! Eşi Sara Arfaoui çocuğunu...

İÇİNDEKİLER

Manchester City ile bu sezon kaldırmadık kupa bırakmayan İlkay Gündoğan, futbol sahalarında olduğu kadar evinde de başarılı bir eş ve baba... Yaz başında İngiltere'den ayrılan ve dünya devi Barcelona'ya transfer olan yıldız futbolcu, İspanya'ya gitme konusunda kararsız kalmış...

Çünkü İtalyan eşi Sara, Barcelona'da yaşamak istememiş. İngiltere'de olduğu dönemlerde Manchester şehrindeki restoranlardan şikayet eden ve sağlık sistemini her defasında eleştiren sosyetik yenge, Fransa veya İtalya'da yaşamak istemiş.

MİLANO'DA DOĞUM YAPMIŞTI!
Kendisi Fransa doğumlu olan sosyetik yenge, İngiltere'nin sağlık sistemine güvenmediği için çocuğunu Milano'da dünyaya getirmişti.

İddialara göre bu yaz City ile sözleşmesi biten ve İngiltere'den ayılık kararı almasında eşi Gündoğan'a baskı yapan yenge, Barcelona'nın ilgilisini duyunca İspanya'ya gitmemek için yıldız futbolcuyla ufak çaplı kriz yaşamış. "Ya Fransa ya İtalya" diye tutturan Sara'nın gazını alan Gündoğan, eşini zor ikna etmiş.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN