Bu sefer başı büyük belada! Zeliş'in gözüne giren Mehmet hiç ummadığı bir şeyle karşılaşır

ATV’NİN sevilen dizisi “Vermem Seni Ellere”, bu akşam üçüncü bölümüyle ekrana gelecek. Mehmet kendisinden bekleneni, fazlasıyla yerine getirmiş, Zeliş’in de gözüne girmişken hiç ummadığı bir şeyle karşılaşır...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2023 Güncelleme 02 Temmuz 2023, 06:58
Bu sefer başı büyük belada! Zeliş’in gözüne giren Mehmet hiç ummadığı bir şeyle karşılaşır

İÇİNDEKİLER

"Vermem Seni Ellere"nin yeni bölümünün konusu kısaca şöyle; Mehmet, Zeliş'in derdini çözmüş, borcunu ödemiştir. Mehmet, Zeliş'in güvenini kazanacağını zannederken tersi olur.

Zeliş, onu kesinlikle köyde istememektedir. Zeliş, göz göre göre aşktan kaçmaktadır. Mehmet'in obayı terk etmeye niyeti yoktur.

Zeliş'in ve Taşkıranlılar'ın güvenini kazanmak için her şeyi yapacaktır. Beklediği fırsat, ayağına gelir. Mıstık'ın kirvesi olacaktır.



TAM GÖZÜNE GİRMİŞKEN...
Mehmet için işler yoluna girmeye başlamıştır. Kıvanç ve Uğur, yatırımcıyı ikna etmişken, Mehmet hayallerine kavuşmak üzereyken yine olanlar olur, talihsizlik Mehmet'in peşini bırakmaz.

Mehmet, kendini Taşkıranlılara kabul ettirmeye yemin etmiştir, bu uğurda gerekirse yatırımcıyı bile gözü görmeyecektir. Tam her şey yoluna girmişken; Mehmet kendisinden bekleneni, fazlasıyla yerine getirmiş, Zeliş'in de gözüne girmişken hiç ummadığı bir şeyle karşılaşır.

Bu sefer başı, her zamankinden çok daha büyük bir beladadır.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN