Afra Saraçoglu ile Mert Ramazan Demir aşkı belgelendi! Tatil yapan çift fena yakalandı...

Bir süredir aşk yaşadıklarına dair çıkan iddialarla gündemde olan oyuncu Afra Saraçoglu ile Mert Ramazan Demir'in aşkı belgelendi. Göcek'te tatil yapan çift, romantik anlar yaşarken objektiflere yansıdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2023 Güncelleme 25 Haziran 2023, 06:57
Afra Saraçoglu ile Mert Ramazan Demir aşkı belgelendi! Tatil yapan çift fena yakalandı...

İÇİNDEKİLER

2018'de aşk yaşamaya başlayan Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu, 2022'de ilişkilerini sonlandırmıştı.

Yazıcıoğlu ve Saraçoğlu'nun birlikteliğinin 'ihanet' nedeniyle bittiği ileri sürülmüştü. Afra Saraçoğlu'nun rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le samimi görüntüler vermesinin çiftin ayrılmasına neden olduğu konuşuluyordu.

"ARKADAŞIMIZ" DEDİ, SONRA SİLDİ
Yazıcıoğlu, geçtiğimiz ocak ayında "Normal bir ilişkiydi yaşandı ve bitti. Mert Ramazan, bizim arkadaşımız. Hiç insanların düşündüğü gibi bir şey yok. Afra ile yapamadık, beraber son verdik" açıklamasında bulunmuştu.

Ancak Yazıcıoğlu, mart ayında da sosyal medya hesabından Mert Ramazan Demir'i silmişti. Bu hamle aşk söylentilerini daha da alevlendirmişti. Aşıklar önce Dalaman Havalimanında görüntülendi. Tatil için Göcek'i seçen sevgililer, önceki gün Sarsala koyunda görüntülendi.

Denize ilk atlayan Demir oldu. Hemen arkasından güzel oyuncuda kendisini serin sulara bıraktı.

Denizin ve güneşin tadını çıkaran aşıklar, denizde romantik anlar yaşadı. İki sevgilinin birbirlerini öpücüklere boğduğu anlar objektiflere böyle yansıdı.

Bu görüntülere Mert Yazıcıoğlu'nun ne diyeceği ise merak Mert Yazıcıoğlu konusu oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN