Popçu Zeynep Bastık milyonluk köy hayatını seçti! Urla'ya yerleşen Bastık doğayla iç içe olan lüks evi yeniden gündem de...

İstanbul’u terk eden ve 40 milyon TL’ye Urla’dan ev alan Zeynep Bastık, bu kararını şu sözlerle açıkladı: “Depremden sonra bir anksiyete geldi. İnsanların ve apartmanların arasında kalmak istemiyorum”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2023 Güncelleme 20 Haziran 2023, 06:56
Popçu Zeynep Bastık milyonluk köy hayatını seçti!  Urla’ya yerleşen Bastık doğayla iç içe olan lüks evi yeniden gündem de...

İÇİNDEKİLER

Popçu Zeynep Bastık, özel hayatındaki değişiklikler hakkında konuştu.

İstanbul'dan ayrılarak Urla'ya yerleşen Bastık'ın doğayla iç içe olan lüks evi yeniden gündeme geldi. Bastık, depremden sonra İstanbul'da kalmaktan rahatsız olduğunu ve Urla'da güzel bir hayat kurduğunu söyledi.

40 MİLYON TL'YE ALDI
Son dönemde art arda konser veren ve kazancını artıran güzel popçu İstanbul'u terk edip İzmir Urla'ya yerleşti. Zeynep Bastık'ın 40 milyon TL civarında olduğu konuşulan doğayla iç içe ile olan evi yeniden gündeme geldi.

Bir You- Tube programına konuk olan güzel şarkıcı "İstanbul'dan ne ara uzaklaşmak istedin? Sen İstanbul'u çok seviyordun" sözlerine cevap olarak, "Ben İstanbul'u hala çok seviyorum ama depremden sonra bana bir anksiyete geldi.

Apartmanların ve insanların arasında kalmaktan bir klostrofobi bastı. Bir de Urla'yı çok seviyorum, orada çok güzel bir hayat da kurdum kendime" dedi.

KAÇAMAK CEVAP!
5 bin metrekare arazi satın aldığı iddialarına ise Bastık "Böyle şeyleri konuşmaktan hoşlanmam. Orada tatlı, mütevazi ve minimal bir hayat yaşıyorum" cevabını verdi.



Şarkıcı, parasını gayrimenkule yatırıyor. Urla'daki evinin dekorasyonuyla da kendi ilgilenen Zeynep Bastık, kendi zevkine göre evini dizayn ettirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN