Mustafa Sandal’ın eşi Melis Sandal ölümden döndü! Bindiği cayrokopter motor arızası yapınca zeytin ağaçlarına çarptı...

Muğla’da tatil yapan Mustafa Sandal’ın eşi Melis Sandal ölümden döndü. Turistik gezi için bindiği cayrokopter motor arızası yapınca, zeytin ağaçlarına çarptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2023 Güncelleme 17 Haziran 2023, 06:59
Mustafa Sandal’ın eşi Melis Sandal ölümden döndü!  Bindiği cayrokopter motor arızası yapınca zeytin ağaçlarına çarptı...

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında nikah masasına oturduğu Melis Sandal ile tatil için geldiği Muğla'nın Ula ilçesinde hayatlarının en korkunç gününü yaşadı.

Melis Sandal'ın yolcu olarak bulunduğu cayrokopter adı verilen hafif hava aracı, Akyaka'ya geldi.

Cayrokopter bir süre Gökova Körfezi üzerinde tur attıktan sonra Bodrum'a dönüşe geçtiği sırada motor arızası meydana geldi.

Pilot, bir tarlaya kontrollü iniş yapmak isterken zeytin ağaçlarına çarparak düştü.

SANDAL HASTANEYE KOŞTU
Melis Sandal ve pilot, Muğla Eğitim-Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hayati tehlikesi bulunmayan yaralılardan Melis Sandal'ın sol bileğinde kırık tespit edildi. Korkunç olayı haber alan şarkıcı Mustafa Sandal, vakit kaybetmeden Bodrum'dan Muğla'ya geldi.

Doktorlardan bilgi alan şarkıcı, daha sonra eşinin bulunduğu odaya geçti. Melis Sandal'ın havacılığa meraklı olduğu, dünyada yaygın olmasına rağmen Türkiye'de son yıllarda kullanılmaya başlanan bu araca da ilgi duyduğu öğrenildi.

ÖLÜMDEN DÖNDÜ!
Sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Melis Sandal, ''Çok şükür mucize eseri kurtulduk. Arayan soran herkese bilgi vermek istedim.

Allah bizi ailemize ve tüm sevenlerimize bağışladı'' diyerek sosyal medyadan paylaşım yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN