Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı! Akkuş ifadesinin ardından adliyeye...

Kuveytli iş insanlarını 30 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla gündeme gelen Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş dün tatil dönüşü İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı. İfadesi alınan Akkuş, adliyeye sevk edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Haziran 2023 Güncelleme 13 Haziran 2023, 11:31
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı!  Akkuş ifadesinin ardından adliyeye...

İÇİNDEKİLER

Kuveytli iş insanlarını 30 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla gündeme gelen Uğur Akkuş ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Dün eşi Ebru Şallı ile yurt dışı tatilinden dönen Akkuş, İstanbul Havalimanı çıkışında polis tarafından gözaltına alındı.

Akkuş, Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne götürüldü. İfadesi alınan işadamı, adliyeye sevk edildi.

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un, Kuveytli iş insanlarını 30 milyon dolar dolandırdığı ve Akkuş'un Kuveyt Öksüzler Vakfı adına çalışan Kuveyt merkezli bir şirkete, Çeşme'deki bir araziyi helikopterle gösterip hayali olarak sattığı gerekçesiyle yargılandığı ortaya çıkmıştı.

HAPSE GİRİP ÇIKMIŞTI
Bu arada haklarında sık sık boşanma iddiaları da ortaya atılan çiftten Uğur Akkuş'un geçtiğimiz Ekim'de Ebru Şallı'yı darp ettiği de iddia edilmişti.

Öte yandan eski eşi Gonca Derin ile de sık sık davalık olan Uğur Akkuş, eski eşini darp suçundan hüküm giymiş ve Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan Covid-19 salgın hastalığı nedeniyle ayrılmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN