Fas'tan dönen Sinan Akçıl hayran kaldı: Herkes Türkiye'deki seçimleri konuşuyor

İlk kez gittiği Fas’ta herkesin Türkiye’deki seçimlerden bahsettiğini söyleyen Sinan Akçıl, ekledi: “Herkes Müslümanlar’ın duyduğu mutluluktan bahsediyordu. Bu bana çok gurur verdi.”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Haziran 2023 Güncelleme 09 Haziran 2023, 06:57
Fas’tan dönen Sinan Akçıl hayran kaldı: Herkes Türkiye’deki seçimleri konuşuyor

İÇİNDEKİLER

Amsterdam konserinin ardından önce Paris ardından da Fas'a giden Sinan Akçıl, önceki akşam İstanbul'a döndü. İlk kez gittiği Marakeş'e hayran kaldığını dile getiren "Fas'ta Türkiye'deki seçimlerin etkisini de gördüm" dedi ve ekledi: "Herkes Türkiye'deki seçimleri konuşuyor. Şoföründen tut, bize yardımcı olan arkadaşlara kadar herkes Müslümanlar'ın duyduğu mutluluktan bahsediyordu. Bu bana çok gurur verdi." Öte yandan bir süre önce beraber müzik çalışmalarına imza attığı Defne Samyeli ile kısa bir dönem flört ettiğini itiraf eden Sinan Akçıl, Defne Samyeli'nin müzisyen Çağrı Telkıvıran ile aşk yaşamaya başlamasıyla ilgili de konuştu.



AŞKA ESPRİLİ YORUM
Sürpriz aşkı soran muhabirlere "Hangi Çağrı? Bizim Çağrı mı?" diyen başarılı müzisyen, sözlerini sürdürdü: "Mutluluklar dilerim. Çağrı bizim kardeşimiz, severiz. Yıllardır Berkay ile... Paylaştıkları fotoğrafları da görmedim. Fas'ta daha güzel şeylere bakıyordum."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN