Yunanistan’da tatil yapan Demet Özdemir'e bekarlık yaradı: Yıkılmadım ayaktayım!

Oğuzhan Koç ile sekiz aylık evliliğini geçtiğimiz ay noktalayan Demet Özdemir’in keyfi yerinde. Dizisi tatile girince soluğu Yunanistan’da alan güzel oyuncu, yaptığı paylaşımlarla adeta “Yıkılmadım, ayaktayım” der gibiydi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Haziran 2023 Güncelleme 03 Haziran 2023, 07:00
Yunanistan’da tatil yapan Demet Özdemir’e bekarlık yaradı: Yıkılmadım ayaktayım!

İÇİNDEKİLER

Ağustos 2020'de Çeşme'de başlayan aşklarını 2022 yazında nikah masasına taşıyan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, sekiz ayda da boşandı.

Ani ayrılık kararlarıyla uzun süre gündem olan güzel oyuncu ile ünlü popçu, boşanmadan sonra sosyal medyadan birbiri ardına neşeli paylaşımlar yaptı. Demet Özdemir, rol aldığı dizinin tatile girmesiyle soluğu aldığı Yunanistan'da da "Yıkılmadım ayaktayım" mesajı veren paylaşımlarını sürdürdü.

Kız arkadaşlarıyla çıktığı tatilden verdiği pozlarla neşesiyle olduğu kadar fit görüntüsüyle de dikkat çeken güzel oyuncuya beğeni ve yorum yağdı.

Bu arada Özdemir, sarı triko kazağıyla Burcu Esmersoy ile pişti oldu. Esmersoy, Özdemir ile kendi fotoğrafını yan yana koyup "Hangisine daha çok yakışmış?" diye soran bir Instagram sitesine şu yorumu yaptı: "Sil beni sil çabuk. Benim oyum da Demet'e..."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN