Genç oyuncu Doğukan Güngör'ün Simge itirafı olay oldu: İkili sosyal medyadan takipleşip karşılık yorumlara başladı!

Adı sürekli farklı isimlerle anılan Simge, yeniden gündemde... Genç oyuncu Doğukan Güngör’ün sosyal medyada güzel popçuyu takip ettiğini itiraf etmesinin ardından dedikodu kazanı kaynadı. İkili, Instagram’da takipleşip karşılıklı yorumlara da başladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mayıs 2023 Güncelleme 31 Mayıs 2023, 06:58
Genç oyuncu Doğukan Güngör’ün Simge itirafı olay oldu: İkili sosyal medyadan takipleşip karşılık yorumlara başladı!

İÇİNDEKİLER

Pop müziğin ünlü ismi Simge, son dönemde gündemden düşmüyor. Hem cesur sahne kıyafetleri hem de yeniden dillere marş olan 'Aşkın Olayım' şarkısıyla çok konuşulan güzel popçunun adı birçok da farklı isimle anıldı.

Simge, Galatasaray'ın yıldızı Icardi ve meslektaşı Koray Avcı ile çıkan aşk dedikodularının ardından ısrarla hayatında kimsenin olmadığını açıkladı.

Ünlü popçu, şimdi de son dönemin bir diğer popüler ismi oyuncu Doğukan Güngör ile yakıştırıldı. Dedikodu kazanını kaynatan olay ise Güngör'ün bir itirafıyla başladı.


KALP EMOJİSİ YOLLADI
26 yaşındaki oyuncu, "En son kimi stalk'ladın?" sorusu karşısında "Simge Sağın" dedi. Bu itiraf üzerine Instagram'da takipleşmeye başlayan ikili, bununla kalmadı.

41 yaşındaki güzel popçu, Instagram'da Doğukan Güngör'ün itirafıyla ilgili yapılan bir haberin gönderisi altına genç oyuncuyu etiketleyip "Aleyküm selam" yazdı. Güngör de Simge'ye kalp emojisiyle karşılık verince herkesin aklına "Yeni aşk mı başlıyor?" sorusu geldi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN